Дали знаете која е Цеце Орешкова?

• Креатор на темата Креатор на темата Berov
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не ја знае, ама има цицка за медаља :D

Голема навала на бугари на форумов, само кажувам:)

Голема навала на бугари на форумов, само кажувам:)
Бугари стално има на македонските форуми, не е нешто специфично за Кајгана. Не дека ми пречи, само констатирам.

Има таква девојка во Велики Брат во Бугарија, за што велат дека е од Македонија.
Ја преместив темата во Мода и убавина.

И луѓе, аман, ако ја отворил Бугар темата значи дека треба да се истролува до максимум? Дај олабавете...

Зашто ја претставија како голема македонска ѕвезда, пак, мој пријател Македонец ми рече дека воопшто не слушнале за неа.
Не е никаква ѕвезда Орешкова, тотален анонимус е . Незнам дали некоја воопшто слушнал за неа освен семејството и пријателите сега и јас првпат дознав за нејзе и ја прогуглав. Цицка има медаља, ама фаца ружна ко багдатски лопов .

Не е никаква ѕвезда Орешкова, тотален анонимус е . Незнам дали некоја воопшто слушнал за неа освен семејството и пријателите сега и јас првпат дознав за нејзе и ја прогуглав. Цицка има медаља, ама фаца ружна ко багдатски лопов .
Жално е што политички профитери (читај: Чуприна) се попознати од женски кои си ја гледаат работата (моделингот), па макар и биле поубави во фацата.

Team Cece.

Сите во Макеоднија прв пат слушаме, она да ти била ВИП, бре бре...

Која кариера во големиот брат жити се?! :facepalm: Не знам колку време трае, ама сигурно ќе ја плесне некој таму па да се „прослави„ на недела-две по медиумите како Вики Ралева (мислам беше) во Српскиот Голем Брат, а да заборавив јас па Цецето е отидено да гради интеренационална „кариера„
. Зашто реши да участваш в BIG Brother ALL STARS 2012?Понеже искам да имам интернационална кариера и хората да ме разпознават.

Јас сум сигурен дека достојно ќе не претставува во нешто што во суштина е недостојна програма.

Не сум знаел дека сме почнале да извезуваме цицки и гзови во странство....гарант наредна година ке имаме зголемен економски раст.:tapp:

Е значи женско е.
Зоштото во бугарските форуми се водеше спор дали не е травестит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom