baksterski
Националист тип 500
- Член од
- 22 февруари 2010
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 277
Никој не ја знае, ама има цицка за медаља 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бугари стално има на македонските форуми, не е нешто специфично за Кајгана. Не дека ми пречи, само констатирам.Голема навала на бугари на форумов, само кажувам![]()
Ја преместив темата во Мода и убавина.Има таква девојка во Велики Брат во Бугарија, за што велат дека е од Македонија.
тука леже зајакот... работата е од ништо да направеш нешто...Овие глупачиве ви ги праќаме таму во Бугарија, а вие ги правите ѕвезди.
Не е никаква ѕвезда Орешкова, тотален анонимус е . Незнам дали некоја воопшто слушнал за неа освен семејството и пријателите сега и јас првпат дознав за нејзе и ја прогуглав. Цицка има медаља, ама фаца ружна ко багдатски лопов .Зашто ја претставија како голема македонска ѕвезда, пак, мој пријател Македонец ми рече дека воопшто не слушнале за неа.
Жално е што политички профитери (читај: Чуприна) се попознати од женски кои си ја гледаат работата (моделингот), па макар и биле поубави во фацата.Не е никаква ѕвезда Орешкова, тотален анонимус е . Незнам дали некоја воопшто слушнал за неа освен семејството и пријателите сега и јас првпат дознав за нејзе и ја прогуглав. Цицка има медаља, ама фаца ружна ко багдатски лопов .