- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 233
Шо знам, да не е осакатен... дали има нешто подобро за тие пари и слично. Тоа ме интересираЗошто да не вреди, 3 пати поевтин е од S3-ката, а има солиден хардвер, и Android 4.1.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо знам, да не е осакатен... дали има нешто подобро за тие пари и слично. Тоа ме интересираЗошто да не вреди, 3 пати поевтин е од S3-ката, а има солиден хардвер, и Android 4.1.
Кој 3 пати поефтин? па 300+ евра чини минито, 400-410 имаш с3 ди ориџиналЗошто да не вреди, 3 пати поевтин е од S3-ката, а има солиден хардвер, и Android 4.1.
Па можда Sony Xperia P, ама послаба батерија има, и мислам Android 2.3, некои се жалат дека после update на 4.0 телефонот бил млитав, спор...Шо знам, да не е осакатен... дали има нешто подобро за тие пари и слично. Тоа ме интересира![]()
Моја грешка, мислев темата за T-Mobile е ова, оваа е за споредба на телефони, па ја земав у предвид цената што T-Mobile ја има за 2-та телефона.Кој 3 пати поефтин? па 300+ евра чини минито, 400-410 имаш с3 ди ориџинал
Ако ја земаш понудата од т-моб, земи го минито (не е баш мини 4 инчи е) ама споредено со големиот кој е 4.8 изгледа доста помалоProjectOrigin
S3 mini во новата понуда на Т-Мобиле Промо 499 е 11 000.
Torte Mobile™ Шо би ми препорачал ти за тие пари?
11000 ок еProjectOrigin
S3 mini во новата понуда на Т-Мобиле Промо 499 е 11 000.
Torte Mobile™ Шо би ми препорачал ти за тие пари?
Да ... нешто, зависи што ти треба
И мене ме интересира, не дека некогаш ќе купам реплика телефон, него од чиста љубопитностДали некој знае нешто подетално за оние телефони кои ги продаваат како произведени во Дубаи? Баш денес најдов Samsung Galaxy S3 за 150е и Samsung Galaxy Note за 130е. Телефонот има Android OS v 4.15 и функционира најнормално само многу би бил благодарен ако некој пише дали знае некој да има купено и користел таков Galaxy S3.
Поздрав.
Daj be nekoj so "J" neka kaze dali tolku koci vo rabota toa skapaniot JSony xperia U или Sony xperia J како што гледам U е подобар во многу работи освен во екранот и со највеке ме нервира со нема слот за мемориска картичка а има само 4 гига
Дај бе не се напињај толку ако не ти чини телефонот не го земај,U-то денеска го фатив во рака и изработен е од мн неквалитетни материјали,некоја лесна пластика мислиш играчка имаш во ракатаDaj be nekoj so "J" neka kaze dali tolku koci vo rabota toa skapaniot J
4" displej i 4.0 FW ne moze da spotera na 1Ghz....Sto optimizacija ke bese....Vikaat secka pri skrolanje vo meni
kasni vo pisuvanje poraki, spor e za surf
Daj nekoj neka pobije problemite pa da se premislam posto vise me vlece U
Pazi J ima VGA snimanje, alooo 2004 godina telefoni imaa VGA 640X480,
У 2004-та ваква резолуција на видео не верувам да имало, QCIF мождаDaj be nekoj so "J" neka kaze dali tolku koci vo rabota toa skapaniot J
4" displej i 4.0 FW ne moze da spotera na 1Ghz....Sto optimizacija ke bese....Vikaat secka pri skrolanje vo meni
kasni vo pisuvanje poraki, spor e za surf
Daj nekoj neka pobije problemite pa da se premislam posto vise me vlece U
Pazi J ima VGA snimanje, alooo 2004 godina telefoni imaa VGA 640X480,