Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да не вреди, 3 пати поевтин е од S3-ката, а има солиден хардвер, и Android 4.1.
Шо знам, да не е осакатен... дали има нешто подобро за тие пари и слично. Тоа ме интересира :)

Колку пари е с3 мини?

Sent from my Nexus

Шо знам, да не е осакатен... дали има нешто подобро за тие пари и слично. Тоа ме интересира :)
Па можда Sony Xperia P, ама послаба батерија има, и мислам Android 2.3, некои се жалат дека после update на 4.0 телефонот бил млитав, спор...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4436&idPhone2=5033
--- надополнето: 10 декември 2012 во 00:07 ---
Кој 3 пати поефтин? па 300+ евра чини минито, 400-410 имаш с3 ди ориџинал
Моја грешка, мислев темата за T-Mobile е ова, оваа е за споредба на телефони, па ја земав у предвид цената што T-Mobile ја има за 2-та телефона.

ProjectOrigin
S3 mini во новата понуда на Т-Мобиле Промо 499 е 11 000.
Torte Mobile™ Шо би ми препорачал ти за тие пари?
Ако ја земаш понудата од т-моб, земи го минито (не е баш мини 4 инчи е) ама споредено со големиот кој е 4.8 изгледа доста помало
се на се добар телефон, незнам друго што е на понуда, експериите не ги бива тие пе - ме

Sony xperia U или Sony xperia J како што гледам U е подобар во многу работи освен во екранот и со највеке ме нервира со нема слот за мемориска картичка а има само 4 гига

Дали некој знае нешто подетално за оние телефони кои ги продаваат како произведени во Дубаи? Баш денес најдов Samsung Galaxy S3 за 150е и Samsung Galaxy Note за 130е. Телефонот има Android OS v 4.15 и функционира најнормално само многу би бил благодарен ако некој пише дали знае некој да има купено и користел таков Galaxy S3.

Поздрав.

Дали некој знае нешто подетално за оние телефони кои ги продаваат како произведени во Дубаи? Баш денес најдов Samsung Galaxy S3 за 150е и Samsung Galaxy Note за 130е. Телефонот има Android OS v 4.15 и функционира најнормално само многу би бил благодарен ако некој пише дали знае некој да има купено и користел таков Galaxy S3.

Поздрав.
И мене ме интересира, не дека некогаш ќе купам реплика телефон, него од чиста љубопитност :D

Sony xperia U или Sony xperia J како што гледам U е подобар во многу работи освен во екранот и со највеке ме нервира со нема слот за мемориска картичка а има само 4 гига
Daj be nekoj so "J" neka kaze dali tolku koci vo rabota toa skapaniot J
4" displej i 4.0 FW ne moze da spotera na 1Ghz....Sto optimizacija ke bese....Vikaat secka pri skrolanje vo meni
kasni vo pisuvanje poraki, spor e za surf
Daj nekoj neka pobije problemite pa da se premislam posto vise me vlece U
Pazi J ima VGA snimanje, alooo 2004 godina telefoni imaa VGA 640X480,

4" displej i 4.0 FW ne moze da spotera na 1Ghz....Sto optimizacija ke bese....Vikaat secka pri skrolanje vo meni
Дај бе не се напињај толку ако не ти чини телефонот не го земај,U-то денеска го фатив во рака и изработен е од мн неквалитетни материјали,некоја лесна пластика мислиш играчка имаш во раката

У 2004-та ваква резолуција на видео не верувам да имало, QCIF можда :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom