Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Па на Фејсбук како што ми се појави ова, сфатив дека ќе биде на местото на 69.кај ке се наога ова чудо :?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па на Фејсбук како што ми се појави ова, сфатив дека ќе биде на местото на 69.кај ке се наога ова чудо :?
така и јас видов пред малце смени име и нова дискотека нов ноќен живот во градотПа на Фејсбук како што ми се појави ова, сфатив дека ќе биде на местото на 69.
ти си од срекните, јас сум по рокот и неможам да најдам асално место кај што има рок, и е посетувано од рокери и рокерки. Порано Хавана беше супер али сеа многу е мешано и таму, тапа е сеа сегде. тоа време ти што го збориш златно било за рок журки. Иначе гласав за хавана, пак ми е некако најасална, тука се и мамас и маракна, порано и мцм али сеа го напраиа како кафиќ до 1 саатПред некој ден поминав кај Соборна и ми текна на тепачките кои ги имаше во „Вулкан“...Навистина имаше одлични журки, ама „фраериштата“ лом се правеа. Не маваа како сега по шамар - два, тоа беше ќотек! Летаа маси, чаши, шишиња и луѓе насекаде - буквално, кој бил, знае! Полицијата кога ќе дојдеше не идеше со едно возило, ќе се наредеа и само вадеа иакривени фаци. Ова е одамна, 1998 - 2000. година. Добро, не е толку одамна, ама квалитетот на музиката и забавата се многу различни и изгледа како огромен временски јаз, к`о да се работи за период од 30 - 40 години.
Инаку, јас можам да се пофалам дека сум од среќните генерации кои имаа можност да присуствуваат на вистински рок журки на кои с`е уште се сеќаваме со радост.Најсериозно! Сега ја нема таа забава. Немаше тогаш мешање, или идеш во „Опатија“ или на овие места. Сега не се знае ниту кога е јуниор, ниту има ред за музика... Сега е хаос! Песна од Лед Цепелин, па Цеца, па AC/DC, па Аца Лукас, па гоа транс, со еден збор - УЖАС!
Јас сум си за старите клубови каде имаше совршени рок журки во живо: „Вега“, старото „Кастро“, „Хавана“, „Маракана“, „ZZ top“ „Ла Кања“ и засекогаш во моето срце „Лејди блу.“![]()
![]()
![]()
Кастро со нуклеарките беа времињатааЕее, Кастро....убав рап се вртеше. Идеш пешки по пруги, стигаш до Кастро, се шуткаш за сите пари, слушаш рап и маваш пиво-две, после пешки по пруги пак у маало...