85ти американски филмски награди (Оскар за 2012) - прогнози, желби, дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто не напиша спојлери или барем да не предупредеше? Ти ги означив спојлерите, ама раскажувањето на Ное според сценариото што си го прочитал ми го заеба мене филмот и сигурно на некој друг што прочитал. Па и крајот го раскажа... Немој вака друг пат.

Зошто не напиша спојлери или барем да не предупредеше? Ти ги означив спојлерите, ама раскажувањето на Ное според сценариото што си го прочитал ми го заеба мене филмот и сигурно на некој друг што прочитал. Па и крајот го раскажа... Немој вака друг пат.
Се извинувам,излеа малце претерав не ги знам сосем сите правила али ете за друг пат си знам..Ако некој го сака сценариото нека ми остави емаил адреса до утре ќе биде пратено.

Се извинувам,излеа малце претерав не ги знам сосем сите правила али ете за друг пат си знам..Ако некој го сака сценариото нека ми остави емаил адреса до утре ќе биде пратено.
На сите подфоруми некој за нешто убива, овде тоа се прави за раскажан крај на филм кој уште не е излезен :D.
Ти го едитирав постот затоа што многумина од љубопитност ќе се намамат да го отворат, а ќе се заебат, па да ги поштедам од совеста :).
А тагот за спојлери е средна заграда, spoiler, затвараш заграда, па на крајот на постот отвораш исто средна [ заграда, пишиш /spoiler, па затвараш заградата]

Желба ми е The Dark Knight Rises да освои Оскар за најдобар филм :)

^ Не си свесен сега кој хејт ќе го добиеш од некои членови (сва среќа ЈОУНЗ си отиде од форумов :D )

Иначе кој филм е НОЕ? o_O

Абе остај сценарио за филм што излегува по година и пол, туку дај најди некоја screener верзија од филмовите во првиот пост од темава.... :rolleyes:

Абе остај сценарио за филм што излегува по година и пол, туку дај најди некоја screener верзија од филмовите во првиот пост од темава.... :rolleyes:

Абе рано е бе, секогаш почнуваат од половина на декември ми се чине :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom