Ги чувате ли старите добри детски песни?

• Креатор на темата Креатор на темата PaPucaR
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci odete na downloadfirst.blogspot.com ima mnogu detski pesni:helou:

Нешто зафркаваат линковите, не работат за ниту една песна...
Btw... наскоро ќе ставам на нет поќе детски песнички за даунлоад...
Во архивата си најдов една касета од си-до од 91-ва година еј ! :D закон...

Ej ama ti se molam da gi stavis site pesni od sido 1991,posto Karolina togas pobedi,ama najmnogu te molam.Pa jas ke stavam od 1998.

Префрлив неколку касети, и ми останаја уште 7-8 ... Бај д веј налетав на некои многу добри песни кои ги немам целосни, претерано ми се убави... :(

"Слушајте панкери, рокери, рапери, слушајте моми момции, ако сме панкери, рокери, рапери, ние сме МАКЕДОНЦИ ! "

Мислам дека песнава е од Си До, само не знам која година... Ако ја има некој ве молам нека ја стави на нет...
Btw NippI , од визба стара и гитара го имам рефренот само :(

абе шо и да е,важно да имаш нешто,кога ќе можеш стави ги....

на една клупааа стара дрвенаааа
една тајна е зачувана
во срце малооо стојат букви двеее
'В и С' се сакаат зар нееееее

Утре би требало да ми ја донесат и визба стара и гитара целосна :D . А оваа песната што ми ја напиша... Како се викаше? Многу ми е позната а не ми текнува како се викаше.... :S

една тајна е зачувана

MkForces напиша:
Утре би требало да ми ја донесат и визба стара и гитара целосна :D . А оваа песната што ми ја напиша... Како се викаше? Многу ми е позната а не ми текнува како се викаше.... :S

една тајна е зачувана

"Mi rece cao zaboravi na se" SI - DO 1994

Rambo II напиша:
dada dali ja pamtite SAKAM KOLA UBAVA -od darko :)
како не ја памтиме....
сакам кола убава,неќам старо фичооо,фичо вози чичоооо
bp.gif

Пу, пу... засукувам ракавите... сите песни ги најдов на двд снимка, значи оригинал, од сидо настапите... :DDDD ... Наскоро ќе ја ставам и визба стара и гитара, и "ми рече чао заборави на се" , само да ги извадам од двд снимката како мп3... Сеа ќе почекате малце... то е :) Има многу работа, башка 10-тина аудио касети за префрлање... Али се ќе има на интернет, ветувам...

ЕДИТ: Кога ја видов снимката од таа песната "ми рече чао заборави на се" , останав така со устата отворена... девојчињата што ја пеат таа песна ми се комшивки одма до мене, и со мене го делат интернетот... ахх бе од шо не ќе си исчекам... колку бил мал светот :D

MkForces напиша:
Пу, пу... засукувам ракавите... сите песни ги најдов на двд снимка, значи оригинал, од сидо настапите... :DDDD ... Наскоро ќе ја ставам и визба стара и гитара, и "ми рече чао заборави на се" , само да ги извадам од двд снимката како мп3... Сеа ќе почекате малце... то е :) Има многу работа, башка 10-тина аудио касети за префрлање... Али се ќе има на интернет, ветувам...

ЕДИТ: Кога ја видов снимката од таа песната "ми рече чао заборави на се" , останав така со устата отворена... девојчињата што ја пеат таа песна ми се комшивки одма до мене, и со мене го делат интернетот... ахх бе од шо не ќе си исчекам... колку бил мал светот :D
em.gif
едвај чекам!

starite ne gi cuvam ama mora da ja slusnete bobi bas mi e gajle.nova e i mnogu e top:toe: so da se prai

бтв, како можам од касета да ги префрлам во компјтер? МКфорсис може да ми кажеш како планираш да го изведеш тоа?

NIppI напиша:
бтв, како можам од касета да ги префрлам во компјтер? МКфорсис може да ми кажеш како планираш да го изведеш тоа?
Ти треба само обичен стерео аудио кабел ( со џекче како она на слушалките ) , и едниот крај од него го поврзуваш во касетофонот, поточно во излезот на касетофонот што е за слушалки, а другиот крај од него во line in влезот од компјутерот. Потоа ќе инсталираш adobe audition на компјутерот, и во него со record опцијата ќе ги снимаш песните в компјутер... ако има нешто нејасно , пиши по пп или адни ме на мсн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom