Ги чувате ли старите добри детски песни?

• Креатор на темата Креатор на темата PaPucaR
  • Време на започнување Време на започнување
MkForces напиша:
Ти треба само обичен стерео аудио кабел ( со џекче како она на слушалките ) , и едниот крај од него го поврзуваш во касетофонот, поточно во излезот на касетофонот што е за слушалки, а другиот крај од него во line in влезот од компјутерот. Потоа ќе инсталираш adobe audition на компјутерот, и во него со record опцијата ќе ги снимаш песните в компјутер... ако има нешто нејасно , пиши по пп или адни ме на мсн...
фала за информацијата :) сеа ќе те најдам кај си на мсн да те прашам за подетални информации :zlo:
чекам песни луѓееее :smir:

ЈАС не ги чувам а не сум ни ги имал некогаш.Да ги имав веројатно ке ги чував и денеска ке си ги преслушав :helou:

Нажалост, хостингот каде што ги хостирав песните ми беше избришан, па така, сега не знаам некој хостинг каде што би можел да ги хостирам детските песни...
Доколку некој знае, или има хостинг и би помогнал за хостирање на песните, нека повели... имам премногу детски песни....

Беј бе мака ќе ми биди после, за еден месец ќе ги скинат песните ако никој ги нема преземано за тоа време... уф како го мразам рапидшер :) . Ако е за таков хостинг работата, знаам многу подобри од него кои не бараат чекање за да симниш фајл и работите на нив стојат нешто подолго...

http://www.mytempdir.com/1218310

само за Папучар!!!

ајде падни калинке,падни ти од гранката,а јас ќе те дочекам со радост на дланката....
еј калинке,калинке,моме здраво лично
како тебе овошје,нема друго слично....

дури сега приметив дека песната не е целосна,сега засега ви ја давам оваа,а кога ќе ја добијам целата,ќе ја ставам и таа! :salut: тоа е ветување!!!

Jas najpokje si ja sakam Nikola Nikola nesto cudno mi se slucuva..Dobro i Eh toj Tose eh toj Tose i uste si gi cuvam kasetite od Sido:aplauz:

eee nikola nikola, eh toj tose, bonbonce bonbonce, ej gulabi beli, ah toj krokodil, marionka, kako li jas da porasnam, bobi bas mi e gajle, daj igraj zoki moj, koj si nosi cadorce...
ma i kolku pati imam pieno na ovie pesni, drob sme se pravele od nostalgija ;)

Многу песнички имав порано ама имав многу помали братучеди па се раздадов и сега немам ништо. А стварно имаше убави песни!

Porano ZLATNO SLAVEJCE bese zakon edvaj cekav da pocne. Najbolje pesni Ringispil, Ah toj krokodil, Nikola Nikola, Marionka i drugi

алал да ви е за темава, ме потсетува на времето кога бев мал... хехехехе

Nikogas ne sum gi ni slushal tie detski pesni i dete koga sum bil, verojatno zasto rastev so 7 godini postar brat od mene pa sum slushal toa sto slushal toj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom