Неделно отвaрање на Midnight Club!

• Креатор на темата Креатор на темата Лабавко
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ко видов прво House & Dance за да на крајот заврши со Македонските хитови, јасно ми е колку е часот.
Другите викенди очекувајте Панки, Дуле и Коки и компанија, ако пукни шемата ништо чудно и на Колосеум конкуренција да му бидат во line up oт. (p.s eve ja od tamu https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317187_482805585097707_936788725_n.jpg )
E oва е тоа шо го испозаеба нојчниот живот во Македонијава ни наша.... House па Македонско :facepalm:

Уште ко видов прво House & Dance за да на крајот заврши со Македонските хитови, јасно ми е колку е часот.
Другите викенди очекувајте Панки, Дуле и Коки и компанија, ако пукни шемата ништо чудно и на Колосеум конкуренција да му бидат во line up oт. (p.s eve ja od tamu https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317187_482805585097707_936788725_n.jpg )
E oва е тоа шо го испозаеба нојчниот живот во Македонијава ни наша.... House па Македонско :facepalm:

$$$$$

менаџерче си во клубот или?
Недела е слободен ден така да можеме да го искористиме и да пробаме да направиме добра забава...
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 00:35 ---
Нас замислата ни беше да направиме цела ноќ македонско...ама правевме муабет со повеќе ди џеи и сите ни кажаа дека нема доволно брзи песни за да се исполни цела вечер и мораме да помешаме со некој друг тип на музика...

Нас замислата ни беше да направиме цела ноќ македонско...ама правевме муабет со повеќе ди џеи и сите ни кажаа дека нема доволно брзи песни за да се исполни цела вечер и мораме да помешаме со некој друг тип на музика...
Како бе немаме доволно брзи песни?! Па има диџеји, то им е работа... нека направат некој микс.

Како бе немаме доволно брзи песни?! Па има диџеји, то им е работа... нека направат некој микс.
Па направен е микс само треба тие песни да се еуфорични и брзи , а ги нема баш многу такви...

Недела е слободен ден така да можеме да го искористиме и да пробаме да направиме добра забава...
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 00:35 ---

Има другар. Еве од искуство ти кажувам дека има не за една туку за две едно подруго, али нема врска. Можам да претпоставам ДЏ-ите зошто ти викаат така, али да не навлегувам.
Ако си менаџер, еве ти еден најдругарски совет, пошо 10 години гледам како оди од лошо на полошо (и да бидам искрен, и јас во даден момент на некој начин сум придонесувал во полошото) . Мешање баби и жаби во клуб НЕ! Ако прајте српско/македонско, прајте, ако немате кадарни ДЏ-и не прајте. Оти во ситуација ко че свири се и сешто ти гарантирам дека буквално никој нема да биди задоволен( и тие што сакаат мак. и тие што сакаат странско), и во многу кус период ќе осетите и во посетеноста и во лошите коментари.
Јас пример, ко ќе појдам некаде, сакам да знам што ќе слушам, а верувам и поголемиот број.

П.С Ако ви треба дискоџокеј за така малце поурбана музика (tech house), не страми се да прашаш :)
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:38 ---
Не претерувај и ти сега. Шо си мислите вие, ние DJ иве од се можи да напрајме денс? :) Ние не ремиксираме во живо, ние пуштаме готови песни. :)
Па направен е микс само треба тие песни да се еуфорични и брзи , а ги нема баш многу такви...
Како направен е микс? Не те разбирам?

П.С Ако ви треба дискоџокеј за така малце поурбана музика (tech house), не страми се да прашаш :)
Кога веќе го пиша ова... Има ли некој клуб во Скопје каде што се пушта оваа музика цела вечер? (ама не да "загреваат" со ова, па да ми опнат хип-хоп или недајбоже турбо-фолк).

Кога веќе го пиша ова... Има ли некој клуб во Скопје каде што се пушта оваа музика цела вечер? (ама не да "загреваат" со ова, па да ми опнат хип-хоп или недајбоже турбо-фолк).
Не знам брат за Скопје, ама чисто сумњам :) Знам дека во саботата во V.I.P. - Прилеп се напрај журка како што немам одамна видено. Пуштавме јас и еден другар back2back, строго Tech House (тој појче deep tech, јас појче tribal tech) и беше лудница. Обично само на Дуле и Коки до 4 има луѓе таму, во саботата во 4 и 15 ја изгаснав музиката и уште имаше луѓе. :)

Ако сакаш ко че прајме пак журче, да те обавестам :)

Не знам брат за Скопје, ама чисто сумњам :) Знам дека во саботата во V.I.P. - Прилеп се напрај журка како што немам одамна видено. Пуштавме јас и еден другар back2back, строго Tech House (тој појче deep tech, јас појче tribal tech) и беше лудница. Обично само на Дуле и Коки до 4 има луѓе таму, во саботата во 4 и 15 ја изгаснав музиката и уште имаше луѓе. :)

Ако сакаш ко че прајме пак журче, да те обавестам :)
Абе убаво тоа, али од Скопје сум и не ми се доаѓа баш до Прилеп за tech-house журка :/
Затоа прашував некои места во Скопје да не знаеш...

Отидеш се спремиш се убаво, и на врата ти викаат, дечко назад. :pos::pos::pos::tapp:

Нема, затоа искачам у град само по повод нешто (роденден, диплома итн).

Умре тоа време :(

Има другар. Еве од искуство ти кажувам дека има не за една туку за две едно подруго, али нема врска. Можам да претпоставам ДЏ-ите зошто ти викаат така, али да не навлегувам.
Ако си менаџер, еве ти еден најдругарски совет, пошо 10 години гледам како оди од лошо на полошо (и да бидам искрен, и јас во даден момент на некој начин сум придонесувал во полошото) . Мешање баби и жаби во клуб НЕ! Ако прајте српско/македонско, прајте, ако немате кадарни ДЏ-и не прајте. Оти во ситуација ко че свири се и сешто ти гарантирам дека буквално никој нема да биди задоволен( и тие што сакаат мак. и тие што сакаат странско), и во многу кус период ќе осетите и во посетеноста и во лошите коментари.
Јас пример, ко ќе појдам некаде, сакам да знам што ќе слушам, а верувам и поголемиот број.

Не сакавме и ние да мешаме музика ама седнавме до ди џејот и ни кажа отворено....ајде дај предлог песни Македонски така побрзи и поеуфорични што би се пуштале 4 саати....

ултра сељачко место , а за вратарите да не збориме

Еве листа од песни што ги дадовме на ди џејот(копи пасте се па затоа се латиница :icon_lol:)
studeni noze- opinok
skopskite devojki
50 marki
kuceto moe
Studeni noze- odime vo park
Novi decki- zabava do besvest
Novi Decki - Spanska Musicka
Studeni noze- ti si problem
Visoki stikli - Konkordhttps
Magija-Svetlo se gasne
Novi Decki - Pepelaska Od Nase Maalo
Tose Proeski-Nikoj kako tebe ne baknuva
Tose Proeski-Studena
Tose Proeski - Izlazi me
Miki Jovanovski Dzafer - Sonce za tri svetovi
Leva Patika - Nepravda
Dragan Mijalkovski 223-305
Non Stop - Po navika
Slatkaristika - Tonight
Vlado Janevski 10 Devojki
Vlado Janevski-Nuse
Lastovica Se Seknuvam
Lastovica - I da umram mlad
Lastovica - korpicka
Nulta Pozitiv -Mara
Nulta pozitiv i Mirko Mitrevski - Otvori go pendzerceto
Lastovica - Kuti ziti se
Lastovica - Pusenje
Vlado Janevski Muco Denaro
Vlado Janevski - samo nase skopje
Vlado Janevski-- CAIRSKA ROMANTIKA
vlado janevski-Srce preku neboto
Vlado Janevski - Povtorno se zaljubuvam vo tebe
Vlado Janevski - Ne zaboravaj da se setis na mene
Nokaut - Ej bi si
Nokaut Vremenska Masina
Nokaut Vremenska Masina
DNK vs. VRCAK - Navlechen na Tebe
vrcak- Sedmo Nebo
Tamara Todevska - Shila
Toni Zen - Mi casa es su casa
TAMARA - Nejkes Da Sum Sama
Non Stop - Aj ma pishi mi

Karolina Goceva & Dj Babura - Ajde da letame
Kuku Lele - Se e protiv nas - Remix
Kiril - Raise Up Your Hand
Kiril Dzajkovski - Jungle Shadow
Djaikovski feat MC Wasp & Ghetto Priest - Lion's Den
Area - Site Moi Sliki (DJ Babura Remix)
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 15:10 ---
Фала ти за предлогов...ќе ги пуштам кај ди џејот да убаци нешто од нив !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom