Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не се буни сега вие сте на властГорди на своето потекло,горди на својата историја,горди на својата музика но засекогаш етикетирани.....Жалосно
Ауууууууууууууу да бе нашиот критикуван ценет премиер е по потекло од Егејска Македонија......Да да не ми текна ичСериозно...егејците што ги познавам не би рекол дека нешто особено се скржави исто важи и за Тетовците. Инаку посебно Егејците што живеаат цел живот во Скопје неможе да се распознаат од стари Скопјани...Додека некој други на пример Струмичани или Охриѓани се познаваат барем по говорот.
Така да ако некој не ти каже дека е Егеец нема да знаеш.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 15:52 ---
Ај не се буни сега вие сте на власт![]()
Такви сме друже шетани луге.Не има секаде од Америка,Канада,Русија,Австралија,Хонг Конг(јас) па дури и не има и у Јужна Американајблиските луѓе со кои се дружам ми се по потекло од Егејот и да кажам дека се циции ќе лажам. Но има една мала вистина - обожаваат малку поише да ги извртуваат фактите. Рецимо со другарчево седиме дебатираме, и увек ама баш увек овој ги извртуе работите по субјективна страна. Кај нив се` е релативно. Никогаш нема да признат пораз у дискусија него и коа немаат право, го воведуваат она: „Ама барем јас така мислам“. Интересна фела, во секој случај, И нормално, не ги делам, освен ако сами не си се издекларираат дека се.
Немој да вреѓаш на национална основа. Ги навреди моити влашки (крушевски) гениКако вицот за Влавот и Егеецот.
Оди еден ден Егеецот кај Влавот на кафе (се извинувам ако Влав го пишувам погрешно) и Егеецов ја врие водата, врзал едно зрно кафе на конче и стави-вади прави во водата.
Утредента, оди Влавот кај Егеецот на кафе, а овој земал, го врзал на конче зрното кафе, и го врти околу ѓезвето, на пареата.
Влавот вика: Зашто бе така, што правиш?
И Егеецов одговара: Абе вчера многу јако ни беше кафето......
Всички сте. Ние неТој став кон луѓето од Егејот, постои само овде во Македонија.Некој тип на дискриминација,а сите сме исти.И Росен Плевнелиев е по потекло од Драмско,додека во Бугарија кон луѓето од Егеј не се прави таква дискриминација.Всички сме Блгари!
Тоа беа моине, власинеВистина е дека егејците ги направиле гуштерите чувајќи дома крокодил?
Ами ти не си сигурен,еднаш викаш Влав си,а потоа Македонец.Немој да вреѓаш на национална основа. Ги навреди моити влашки (крушевски) генихахахахахаха
Всички сте. Ние не
Тоа е позитивно кај вас. Кај нас ги делат на македонци (христијани) и торбеши. дури ги сметаат за посебна нација. Тоа се идиоти. За мене Македонец е секој кој се чувствува како таков. Без разлика од каде е. Македонецот од Пирин или Егеј не го прави ништо помалку Македонец од мене.
Тоа беа моине, власине![]()
Влав по мајка, Македонец по таткоАми ти не си сигурен,еднаш викаш Влав си,а потоа Македонец.
Ние исто сме сегде,и тука во Македонија,и во Албанија,и Грција,и во Бугарија.Бугарин од било каде тоа не прави никаква разлика.Само тука имаме проблем во Македонија,еден притисок од власта.Но и тоа ке се среди,пописот ке каже(ако се одржи воопшто)Немој да вреѓаш на национална основа. Ги навреди моити влашки (крушевски) генихахахахахаха
Всички сте. Ние не
Тоа е позитивно кај вас. Кај нас ги делат на македонци (христијани) и торбеши. дури ги сметаат за посебна нација. Тоа се идиоти. За мене Македонец е секој кој се чувствува како таков. Без разлика од каде е. Македонецот од Пирин или Егеј не го прави ништо помалку Македонец од мене.
Тоа беа моине, власине![]()
Добро бре, смири се, искулирај. Ве спомнав вас затоа што вие не ги делите бугарите по тоа од каде се. Ако имате проблем некаде решете си го.Ние исто сме сегде,и тука во Македонија,и во Албанија,и Грција,и во Бугарија.Бугарин од било каде тоа не прави никаква разлика.Само тука имаме проблем во Македонија,еден притисок од власта.Но и тоа ке се среди,пописот ке каже(ако се одржи воопшто)