Најефтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
Локација
Nekade DalEku
здраво... ме интересира кој може да ми помогне мене како новодоселен во ск (седам близу до стара железничка) па ме интересира кој од маркетите е најефтин рамстор гледам има нешто со картиците поефтино ама мн цени му се набацани во близина имам и тинекс и кам маркет кој е според вас најефтин ????

здраво... ме интересира кој може да ми помогне мене како новодоселен во ск (седам близу до стара железничка) па ме интересира кој од маркетите е најефтин рамстор гледам има нешто со картиците поефтино ама мн цени му се набацани во близина имам и тинекс и кам маркет кој е според вас најефтин ????

Еи што кажа дека си доселен,скопјаниве ич ги нејќат ''дојденците''. Иначе КАМ е као најевтин,а по ново го фураат и Карфур..

Кам ама немаат некои производи што ги има во големите маркети. Секој маркет има акција и попуст на одредени производи. Не може да се избере еден каде што сите цени се ниски.

Кам, а и Мај Маркет за мене цените се поволни. само незнам дали во Скопје има Мај Маркет.

Стокомак (имаш кај зелено пазарче) и Кам :pipi:

Најефтини маркети според мене се Кам и Стокомак , а ако сакаш тоалетна хартија и шекер посети го Керфур:D

Стокомак, таму работам. :)

Ич да непазариш најевтино ќе да е.Ќе си донесеш тегла ајвар,калп сирење и мачкај....
Иначе најевтината храна не е ниту за кучиња.

стокомак на прво место после ти е кам па тедико па остали

Со среќа нека ти е таму, земи му ја на скопјанецот работата :icon_lol:.

Иначе во врска со темата не знам кој е најефтин супермаркет во Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom