BNP Paribas Masters - Paris 2012

Освојувач на турнирот во Париз ќе биде ?

• Federer

Гласови: 5 22,7%
  • Djokovic

Гласови: 9 40,9%
  • Murray

Гласови: 6 27,3%
  • Ferrer

Гласови: 1 4,5%
  • Berdych

Гласови: 0 0,0%
  • Tsonga

• Del Potro

• Некој друг (ќе наведам кој во коментар)

Гласови: 1 4,5%

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И Мареј на сличен начин како Џокович елиминиран . Навидум добиен меч посра , па дури и меч топка не искористи ( некој се идра АУТ од публика баш на тој поен , побудале Мареј)

Глеам и Дел Потро губи од Лодра . За него може ќе биде и најпаметно да отпадне , да собере малку сила за последниот турнир , дека играше и во Базел до крај .

И Делпо си ги собра парталите, Типсаревиќ е веќе речиси пласиран на завршниот турнир во Лондон..

kladilnicite trijat race...beda od masters.Go gledam Almagro ...kakva gej poza pravi koga go frla topceto za servis :).Novak me razocara ,se pojavi na turnirot za da go isposhtuva organizatorot i sponzorite i se odnesuvashe kako na egzibicija .Pa i taa neubedlivata gluma od negoviot shtab na zacudenost ,se fakat za glavi i se smeshkat ironicno ,a i na kraj Nole se smeeshe kako da pobedil .Nekorektno prema negovite navivachi.Garant ushte pred da pocne mecot kuferite im bea spakuvani .Kako i da e,izgleda site se shteluvaat za London ,eve i Delpo i Marej se spakuvaa. Izgleda ke ima golemi mecevi za gledanje ,kako za kraj na sezonata .Kako shto pishav pred da pocne Pariz ,Ferer ima najgolemi shansi ,tipov ne znae da kalkulira ,sekogash e 100 % vo mecot pa makar se igralo na turnir vo Konopishte

Турниров е EPIC FAIL. Толку од мене, се живо испадна, Јанович ќе го гледам во четвртфинале, браво бе :D Нема врска, добар си е типот, играше 3то коло на Вимблдон, загуби во 5 сета од Мајер, покажа дека неслучајно дојде до тука. Мислам дека може да го јаде и Јанко утре, а со оглед на тоа кој се игра, немој да се чудите ако го освои турниров :D

Ајде да навиваме за Јанович, але але. :pos: :icon_lol:

Па ја за него навивам да ти кажам, многу публика освои за кратко време, одличен момак е.
Иначе турниров е мизерии, беда, јад, очај, не знам веќе како да го наречам, едноставно најдобро е да го избацат од календар или да го преместат ко што спомна Види Фотос бидејќи вака џабе фигурира на календарот. Буквално служи за тенисери ко Јанович, Маер и такви некои за да си направат име, да се чуе за нив дека изиграле некој Мастерс до крајот.

Што бидна сега , јанко се пласираше ли за главниот турнир или уште не е сигурен? Ми се игра во кладилница 2хендикеп гемови , 2.5 гема предност за јановиц, затоа прашувам.

Што бидна сега , јанко се пласираше ли за главниот турнир или уште не е сигурен? Ми се игра во кладилница 2хендикеп гемови , 2.5 гема предност за јановиц, затоа прашувам.
Се пласираше.
Следи ја АТП општата тема, пишано е таму :)

И Бердич отиде, останува да видиме Јанко што ќе направи со Јанович.
Мислам дека најинтересен дуел денес ќе биде Ферер-Цонга, од една страна питбулот Ферер кој на ниеден турнир не калкулира, оди до крај, а од друга страна Цонга кој секогаш понесен од домашната публика оди на победа.

Време е и Типса да загуби и да се припреми за Лондон, но ако го земиме во обзир дека и нема некоја шанса таму на турнирот во Лондон, а тука и те како има барем да се најде во финале, можеби и нема да калкулира и ќе одигра добар меч и ќе го совлада Јанович. А послем тоа во 1/2 финале противник ќе му е Симон.
Другата половина можеби е и за нијанса појака. Ферер/Цонга - Лодра/Квери
Бердих очекувано загуби од Симон..

Ајде оди во аут како што се очекуваше и Типса.
На телма даваат тенис , а коментирањето е како за некоја поворка од погреб . :tapp:

Ајде оди во аут како што се очекуваше и Типса.
На телма даваат тенис , а коментирањето е како за некоја поворка од погреб . :tapp:
На поворка е по возбудливо.
Овој коментаторот осет за коментирање, како мртов коњ има.

Ма нека се гони овој Типсаревиќ . Каква глума луѓе мои . Убаво го исвиркаа. 4-1 и 40-0 и оди како некоја пи*да на мрежата и предава. Така така , исвиркај го . Не знам како не го казнија доживотно кога намести со анонимус пред 3-4 години , кога водеше 1-0 во сетови и 3 разлика во втор сет.

И како да не се нервираш , место 2.60 квота , 1 квота :tapp:
Ма гони го бе таму , нека ги испозатворат, вртоглавица ми глуми , како коњ играше цел турнир , не знае меч да изгуби ( т.е можеби и не смее)

Ма нека се гони овој Типсаревиќ . Каква глума луѓе мои . Убаво го исвиркаа. 4-1 и 40-0 и оди како некоја пи*да на мрежата и предава. Така така , исвиркај го . Не знам како не го казнија доживотно кога намести со анонимус пред 3-4 години , кога водеше 1-0 во сетови и 3 разлика во втор сет.

И како да не се нервираш , место 2.60 квота , 1 квота :tapp:
Ма гони го бе таму , нека ги испозатворат, вртоглавица ми глуми , како коњ играше цел турнир , не знае меч да изгуби ( т.е можеби и не смее)

То е батулец, ко ме падна за 250 евра со Земља, не можеше да предаде бе, 1,10 квота беше, аааааааааааало, се жалеше 2-3 одмори со рамото и одигра до крај и изгуби, мамето негово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom