Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Велбек дава гол и мирна ви глава. За кладилничарите ова.

Инаку шо знам... абе двојка е оваа,

Најубаво е мечов да се игра GG3+ во кладилница, по мене, вие како сакате.
Јас само сакам да гледам добар фудбал и да се радувам на победа на Челзи после мечот овде на форумов, истотака се надевам на фер судење од страна на Клатембург па нека победи подобриот. Челзи мора да победи доколку цели на титула во ПЛ, мора да победи во мечеви со Јунајтед, Сити и други големи ѕверки за да биде шампион, ко што реков и во фан клубот, човек кој се теши со добиени битки против мали противници - е слаб човек.
Во случај Јунајтед да победи, тогаш спортски овде на форумов ќе честитам на сите фанови на Јунајтед, и ќе ги сметам како главен конкурент за титула во ПЛ, бидејќи ја сум old school, за мене кој е подобар во меѓусебни дуели, тој треба да биде и главен, не сум ко фацине денес со тезата дека шампион се станувало против мали екипи, смешки.

525463_525084764187413_2062013477_n.jpg

Сега на дело се покажува твојот коментар за "знаеш чија" интелигенција.;);)
Која е финтата со ителигенцијата? Ај објасни баш, да видиме чија интелигенција е "знаеш каква"? Оти мене ми стои оти овој пат Биафранецот згреши. Да ти ги нагласам зборовите ДОБИЕ, ПРИМА ПОМАЛКУ ГОЛОВИ.

Иначе овие од Челзи ептен летнале бе. :D Аууу, да не поседат 3 недели на прво место. Лани како пички беа скриени до 19ти Мај и навиваа за Сити, сеа срамота ќе било ако Челзи не тепал против очајна екипа како Јунајтед. Што ви е на вас бе? Леле кешки да тепа Јунајтед колку потписи ќе има, аууу. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Да не ви треба потсетник каде бевте минатата сезона дур Сити ве урнираше на Олд Трафорд.
Ако сме летнале до облаци, сме летнале оти сме прво место до сега заслужено, а не на педерски начин добиени утакмици против Ливерпул ко вие што правите. Летаме во облаци бидејќи Челзи ни го овозможил тоа, и дозволи да си уживаме во моментот, не сери со љубоморниот гз сега и ти.

Да не ви треба потсетник каде бевте минатата сезона дур Сити ве урнираше на Олд Трафорд.
Ако сме летнале до облаци, сме летнале оти сме прво место до сега заслужено, а не на педерски начин добиени утакмици против Ливерпул ко вие што правите. Летаме во облаци бидејќи Челзи ни го овозможил тоа, и дозволи да си уживаме во моментот, не сери со љубоморниот гз сега и ти.
:D

И полани беше така де. Уште во октомври бевте убедливо најјаки, па после 2 месеци не знаевте што е победа.

А Сити за мене не не уринираа. Од проста причина што 3 гола постигнаа од 90та до 94та кога Јуанјтед воопшто НЕ ИГРАА. 1-3 пораз, со играч помалце 45 минути и постигнување гол во тие 45 минути не е ништо страшно. После тоа и јас не знам кој курац им беше што застанаа да играат фудбалерите на Јунајтед во продолжението. Не ми е за друго, резултатот ептен лаже па фаци што не ја гледале утакмицата пишуваат како Јунајтед бил помочан таа утакмица. (не кажувам директно за тебе, може си ја гледал, што те знам).

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
:D

И полани беше така де. Уште во октомври бевте убедливо најјаки, па после 2 месеци не знаевте што е победа.

А Сити за мене не не уринираа. Од проста причина што 3 гола постигнаа од 90та до 94та кога Јуанјтед воопшто НЕ ИГРАА. 1-3 пораз, со играч помалце 45 минути и постигнување гол во тие 45 минути не е ништо страшно. После тоа и јас не знам кој курац им беше што застанаа да играат фудбалерите на Јунајтед во продолжението. Не ми е за друго, резултатот ептен лаже па фаци што не ја гледале утакмицата пишуваат како Јунајтед бил помочан таа утакмица. (не кажувам директно за тебе, може си ја гледал, што те знам).

Оиве голови да не се рачунаат титула немаше да имавте последниве 10 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom