Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теоретски шанси нема за вакво нешто.
Се знае кој ќе го суди натпреварот?
Која е финтата со ителигенцијата? Ај објасни баш, да видиме чија интелигенција е "знаеш каква"? Оти мене ми стои оти овој пат Биафранецот згреши. Да ти ги нагласам зборовите ДОБИЕ, ПРИМА ПОМАЛКУ ГОЛОВИ.Сега на дело се покажува твојот коментар за "знаеш чија" интелигенција.![]()
Да не ви треба потсетник каде бевте минатата сезона дур Сити ве урнираше на Олд Трафорд.
Ако сме летнале до облаци, сме летнале оти сме прво место до сега заслужено, а не на педерски начин добиени утакмици против Ливерпул ко вие што правите. Летаме во облаци бидејќи Челзи ни го овозможил тоа, и дозволи да си уживаме во моментот, не сери со љубоморниот гз сега и ти.
И полани беше така де. Уште во октомври бевте убедливо најјаки, па после 2 месеци не знаевте што е победа.
А Сити за мене не не уринираа. Од проста причина што 3 гола постигнаа од 90та до 94та кога Јуанјтед воопшто НЕ ИГРАА. 1-3 пораз, со играч помалце 45 минути и постигнување гол во тие 45 минути не е ништо страшно. После тоа и јас не знам кој курац им беше што застанаа да играат фудбалерите на Јунајтед во продолжението. Не ми е за друго, резултатот ептен лаже па фаци што не ја гледале утакмицата пишуваат како Јунајтед бил помочан таа утакмица. (не кажувам директно за тебе, може си ја гледал, што те знам).