А јас па не знам, што толку вие очекувате од таа серија, па да ја спомнува секој втор. Класичен ситком, гледаш 20 минути, се смееш, исклучуваш и веќе за саат време немаш појма, што се случувало во епизодата.
За нас повеќето американски ситкоми са преценени (хуморо на некои не е интересен, ситуациите ни изгледат невозможни, кклец клец меѓу колеги, другари, шашави маабети). За американците тава са случки од секојдневнио живот.
Да, толку сувопарни и извештачени можат да бидат повеќето Американци... И јас сам се чудил ного пати...
Dr House, посрање нешто ретко да се накеча на теве, посрање е и од трускиве/шпански сапуници.
Семоќниот хаус кој се понаша како маверик несватен од општеството а у суштина страшно интелигентен и кул.
Ма немој да ме јебеш, ако сакам суперхерои ќе го гледам авенџерс не ова преценето срање.
Плус секоја јебана епизода е иста.
Сите не знаат што му е и на крај магично хаус дознава....по втор пат, ма немој да ме јебеш.
Сакав да пишам неколку реплики ама зедов да читам од почеток и се шокирав од масовно немање појма на темава, така да си одам и не се враќам повеќе. Препорачан линк
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.