S
Sheldon Cooper
Гостин
Каj беа пред 5 години кога им ги купував оригиналните албуми?? Не им идам, нека се научат да доаѓаат на Балканов / во Македониjа во екот на популарноста а не на краjот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, и овие доаѓаат на Балканот коа им помина популарноста...
Им поминала популарноста ? Дај не трескај зелени. Инаку последниов албум им е врв, за да на некој не му чини некоја песна од албумот, јас мислам дека тој стварно треба да иде да се прегледа, нешо лекарско да извади.Waoooooooooooo :O
Мојот омилен бенд уште од детството.
Штета што се расипаа со последниов албум !
Hey, fangirls, chill out.
Зборев дека немаат песни како Numb и слични, кои сите ги знаат. Сеа само нивната публика им ги знае песниве. Јас кажав можеби реално, од агол на „нефан“ а ти како од страна на фан, сигурно ќе викаш дека албумот е супер.
Може за тебе немаат песни како Numb, али мене сите ми се исти, не постојат "Песни како Numb" и останати, сите ми е убави сите ги слушам.Hey, fangirls, chill out.
Зборев дека немаат песни како Numb и слични, кои сите ги знаат. Сеа само нивната публика им ги знае песниве. Јас кажав можеби реално, од агол на „нефан“ а ти како од страна на фан, сигурно ќе викаш дека албумот е супер.
Ме наежува ској пат песнава
Постојат хитови ,постои совршенство![]()
Не сфаќај погрешно друже тоа што го велат.И Џастин Бибер е популарен па што?Убијте се што велите дека популарноста им поминала. Доколку информацијава дека доаѓаат во Белград е точна тоа ќе биде прекрасно, половина балкан ќе биде насоберен таму.