- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Здраво, машко сум и имам виткана коса (нормално не ко црнцине, туку брановита така
). Има ли некој начин да се исправи косата без пеглање? Мислам на шампони, препарати, посебни гелови?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топ се машки со таква коса не се мачи да исправашЗдраво, машко сум и имам виткана коса (нормално не ко црнцине, туку брановита така). Има ли некој начин да се исправи косата без пеглање? Мислам на шампони, препарати, посебни гелови?
Dobiva na znachenje koa ova kje ti go kazhe zhenskoТоп се машки со таква коса не се мачи да исправаш![]()
само ја ли не го разбрав вицот ?
И јас така, брановидна ми е ама сакам права, ама тоа еЗдраво, машко сум и имам виткана коса (нормално не ко црнцине, туку брановита така). Има ли некој начин да се исправи косата без пеглање? Мислам на шампони, препарати, посебни гелови?
nope!само ја ли не го разбрав вицот ?
well...he's gay so..Dobiva na znachenje koa ova kje ti go kazhe zhensko![]()
Пробај да ја фенираш после бањањеЗдраво, машко сум и имам виткана коса (нормално не ко црнцине, туку брановита така). Има ли некој начин да се исправи косата без пеглање? Мислам на шампони, препарати, посебни гелови?