Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар... јас незнам како ја направиле али знам зошто(можда грешам али така ми имаат кажувано лујге со поголемо знаење од нашето) Сидата ја направиле тие со цел да ја истребат црната популација(афро американците) ! сидата ја пуштиле во африка ! Ама таја се проширила низ цел свет (тоа незнам како) и сите страдаат( а лек имаат!)! Прв пример сакате!? Јонсон меџик(кожаркарот) или како и да се викаше! знам имаше сида ! плачеше на тв и слично... но евего и ден денес здрав како дрен! објаснување?! тие го имаат излечено... ПоздравВо наредниот текст ќе напишам и за тоа како илуминатите ја создадоа сидата и со која цел.
Другар... јас незнам како ја направиле али знам зошто(можда грешам али така ми имаат кажувано лујге со поголемо знаење од нашето) Сидата ја направиле тие со цел да ја истребат црната популација(афро американците) ! сидата ја пуштиле во африка ! Ама таја се проширила низ цел свет (тоа незнам како) и сите страдаат( а лек имаат!)! Прв пример сакате!? Јонсон меџик(кожаркарот) или како и да се викаше! знам имаше сида ! плачеше на тв и слично... но евего и ден денес здрав како дрен! објаснување?! тие го имаат излечено... Поздрав
Многу точно дека тие се обожаваници на сатаната! Како што се споменува во откровението! зверот(the beast 666)! Викат дека тој ке има целосна контрола над земјата и ке биде многу познат(како рок зведза јак политичар и така) е сеа идаме до поентата! Јас иам 2 теории... Првата е дека тие илуминати и масони се направени од антихристот... И дека антихристот е некој од јакиве политичари(путин сигурно не е) Се верува дека путин ке се спротистави на антихристот( а тој цел свет ке го има вејке обединато) само една група христијани ке се спротистават! се тоа ке биде 2012 така да се ке си знајте тогаш! А 2 рата теорија како шо вејке прочитав дека ватикан вејке елимирал! зашто ватикан тренира најдобрите убијци на светот кои се пуштаат по светот да еминираат злото( слично ко ван хелсинг)! цело друштво беше тоа... знам симболот им беше КРСТ и СРЦЕ! така нешто... ке разбуричкам зашо иам заборавено ! одамна дискутирани теми се овие за мене:salut:
Јас сакам да ја имам таа копија.Како можам да ја добијам од тебе ?Masonstvoto e antihristijansko dvizenje koe se pojavuva kon krajot na 16 vek vo zapadna Germanija i tamu na vreme bilo razotkrieno i naskoro glavnite luge se selat vo U.S.A i ja prodolzivaat tradicijata.
NIVNTATA NAJGOLEMA ZELBA E ZA PREVLAST I KONTROLA VRZ COVESTVOTO i nametnuvanje na nivni principi vo naciot na ziveenjeto.
Nivno najpoznato sobiraliste koe e aktivno do denes e organizacijata "Cerep i Koski" a isto taka znacajna ogganizacija e i Komitetot 300.Sekoja godina barem po ednas so sobiraat glavnite luge na ova dvizenje vo zamokot Yewel koj se naoga vo zapadna Anglija i obleceni vo crveni nametki odrabotuvaat rituali so koi ja povikuvaat apokalipsata...Najpoznati clenovi nivni se Bill Clinton,Tony Bler...int
p.s Ova se samo izvadoci od edna dokumentarna emisija 2005god e snimena...ako nekoj ne veruva mozam da mu napravam kopija i da ja gleda bidejki tuka ne mozam da ja raskazam cela prikazna epten e golema
и јас сум голем обожавател на Ден Браун...ама по се, изгледа дека луѓето на форумов не го почитуваат...кога ќе го споменам викаат “аах...тој книга пишал во која си фантазирал, не е тоа вистината“...као они тоа на гугл шо го наоѓаат поточно е...:helou:Не знам за симболот точно но немаше сето тоа врска со овај :
![]()
ако погледнеш убаво тоа е дијамантот на илуминатите доста познат.Ако погледнеш уште поубаво ќе видиш дека во него се испишани четирите зборови:Earth,Air,fire,Water.Елементите на илуминатите.
п.с само обожавателка на Ден Браун.
Од почетокот на историјата постоел длабок јаз меѓу науката и религијата,истакнати научници како Коперник,Галилеј...сите тие биле убивани од страна на црквата