NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Заеби, не ни планирав јас да играм таму, него ме интересираше дали ќе сака. Најдобро ќе биде на ЕСПН, затоа што е доста поедноставно.

Јас сум влезен на ЕСПН "charles barkley" ми се вика лигата. Ова ми е прва година да играм фантази на НБА и баш ного работи не ми се јасни! Ама ќе ги совладам! Aко може некој нека проба да влези на лигата. ПОззз

Јас сум влезен на ЕСПН "charles barkley" ми се вика лигата. Ова ми е прва година да играм фантази на НБА и баш ного работи не ми се јасни! Ама ќе ги совладам! Aко може некој нека проба да влези на лигата. ПОззз
Дај остави ми шифра за лигата , за да можам да влезам . И кога ќе ти биде драфтот ? Еспн е подобро за фантази .

Draftot pocnuva za pola saat... I kade se gleda sifrata da ti ja dadam... ova mi e prva godina na nba fantasy da igram

Draftot pocnuva za pola saat... I kade se gleda sifrata da ti ja dadam... ova mi e prva godina na nba fantasy da igram
Треба или шифра да ми дадеш која ја имаш при креирање на твојата лига или да ми пратиш покана преку мејл , ама сега е веќе доцна за се . кога ти веќе почнал драфтот .

Влезите у лига Kajgana на ЕСПН, отворена е, нема ваљда странци да ни влеза, незнам како се прави со пасворд, има само со мејлови праќање, ми се виде ка многу ебаање...

Драфтот е у Субота у 16.00, има место за 15, те уште за 14...
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 02:59 ---
Ако не ја наоѓате лигата, кој сака нека ми пише меил на пп да му пратив позивница, незнам шо бидна :)

Влезите у лига Kajgana на ЕСПН, отворена е, нема ваљда странци да ни влеза, незнам како се прави со пасворд, има само со мејлови праќање, ми се виде ка многу ебаање...

Драфтот е у Субота у 16.00, има место за 15, те уште за 14...
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 02:59 ---
Ако не ја наоѓате лигата, кој сака нека ми пише меил на пп да му пратив позивница, незнам шо бидна :)

И јас не можам да ја најдам лигата..

Пак ќе кажем, незнам шо е работава, пишите ми меил на пп и ќе ви пратам позивници
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:18 ---
ајде момци, се собравме 5 души, лигата е за 15, праќајте ми мејлови, сега за сега драфтот е за недела у 16.00, ако не се соберемо до тогаш ќе го пролонгирам...

Гледај 9 души сме а драфтот е утре, ќе го биде или мора да се чекаат уште 6 души?

нема да го биде дур не се напуни лигата ...

Се одложува за 24 часа, значи понеделник 16.00

10 души сме, и уште чекам Rick Wright да ми прати меил, со све него 11, само Invader и Спасев да ги прифатат поканите на меил, на karpos1 сега му го пратив меилот, значи рачунајќи го и Рик, има уште 4 слободни места, ајде момци, до утре да се собереме дур не почнала лигата

Пробав сега и ми покажува дека е приватна лига:cenzura:
И времето не ти е точно, затоа што тоа е по американско време, по наше ќе биде во 22.

Пробав сега и ми покажува дека е приватна лига:cenzura:
И времето не ти е точно, затоа што тоа е по американско време, по наше ќе биде во 22.

Ти пратив покана како и на сите други, нека ти каже некој шо како пошто незнам како иде тоа, дека ја само ги праќам, за прифаќање незнам као иде...

Иначе за драфтот Monday, October 29, 2012 at 4:30 PM ET ET не значи European Time?

Ти пратив покана како и на сите други, нека ти каже некој шо како пошто незнам како иде тоа, дека ја само ги праќам, за прифаќање незнам као иде...

Иначе за драфтот Monday, October 29, 2012 at 4:30 PM ET ET не значи European Time?
Eeastern time значи, и дека они не го мењаат сега времето би требало да е во 21:30 по наше.

Ви пишува де, на страната на лигата.
Draft starts in: 1days 03hrs 56min 20sec

Уште поарно ако е во 9 и пол вечер! Да се надеваме дека нема да заборам :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom