Anhoch VS. AMC

• Креатор на темата Креатор на темата dexter09
  • Време на започнување Време на започнување
На просечно мислев на околу средно. Ако ги сметаме за high-end PCs тие што ги има на nVidia SLI сајтот, кои се по 3000-15000$. :)

Nema sporedba tuka, Anhoch vodi daleku pred site i vo ceni i vo odnos i poddrska za korisnici :kafe:

Nema sporedba tuka, Anhoch vodi daleku pred site i vo ceni i vo odnos i poddrska za korisnici :kafe:

да да, "нема" споредба...зашто се исти. само да знаете колку време се влечам во анхоч по сервиси...:nerv: мислам дека повеќе јас сум таму него вработените. не знаат да ми го решат проблемот, се влече преку 7 месеци. се` нешто мењаат и пак исто па исто, резултатот е исти секогаш, без разлика дали у сервис горе девојката со име (ај нема да ја кажам) секогаш се смее и е смирена. не ги бива анхоч ама баш за НИШТО. цени набилдани, демек лиценцирани системи, изубив пари и време.. за ништо:nerv: :nerv: :nerv:

Не ги сакам ни двете, меѓутоа од искуството што го имам со Анхоч, би гласал за АМЦ. Не коментирам за цените, не сум во тек, коментирам за односот. Многу несериозни ми делуваат Анхоч, секоја чест ако се поправиле.

anhoc igraat na karta lubeznost so klientite i dosta dobri se vo toa,amc ne se nisho poslabi.i dvete firmi se taka/taka.

Меѓу овие две би идел со Анхоч зошто имам купувано нешто периферни уреди и се биле супер, а сите што ги знам што купиле од АМЦ сите се жалат. Пред сите ги ставам Дигит, преку 10 години купувам од кај нив и никогаш до сега не сум се заебал за ништо.

Па мислам дека Анхоч се подобри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom