Илјадници луѓе на Бугар Планина чекаат да бидат спасени од вонземјаните на 21-ви декември

• Креатор на темата Креатор на темата бутЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде очекувајте филм во наредниве 2 недели со имe How the Aliens Saved the World, и нормално најгледан филм ќе биде и ќе има сигурен профит од ваквите како вие :ROFLMAO:

povekje ovde http://www.ufosightingsdaily.com/2012/03/2nd-ufo-sighting-in-bugarach-france.html
--- надополнето: 15 септември 2012 во 20:37 ---
Локалните жители во околината на францускиот врв веќе ги забележуваат дојденците кои дошле да се спасат од крајот на светот. Тие шетаат во бели долги кошули, а некои и голи.
okolu lokalnoto naselenie
izjavile deka dokolku na 21.XI - im dojdat 10.000 zabegani ke mora da pobaraat pomosh od armijata:pos:da gi spasuva

"If tomorrow 10,000 people turn up, as a village of 200 people we will not be able to cope. I have informed the regional authorities of our concerns and want the army to be at hand if necessary come December 2012."

http://www.telegraph.co.uk/news/new...vive-2012-Armageddon-plagued-by-visitors.html

Можда не им е гајле што мислат медиумите и јавноста за нив, ке јадат трипови и ке уживат во колективен транс и медитација..

Вонземјаните а дошле а не, и така ништо не бива од оваа држава..:icon_lol:

Да,да.Вонземјаните немаат попаметна работа,па ќе земаат луѓе на својата планета.

А што ќе се случи на 21 дек. А да,тоа ќе биде петок,како и секој петок ќе има семеен ручек ќе јадеме грав е тоа вистинска гурманска апокалипса;)

Слабо ја прскале годинава, лош филм.

Скоро 5,6 миљарди луѓе веруваат во некое надземско битие, што го креирал светот и универзумот и се се случува зашто тоа битие така сака. Што ги прави полуди овие?

и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Од кој спасители бе какви вонземјанци на 22 декември ако не се случи тоа нешто , да те мочам после од тераса бива:D ?

и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Остави ми парите да ти ги чувам , за секој случај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom