Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.

:cenzura:

:pos:

Добро што е ова ?

Се обидувам да најдам интересно нешто, ама не можам... се надевам ќе се подобри, ова вака е лошо...

Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам. :)

А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.

хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.

:cenzura:

:pos:

Добро што е ова ?

Не, не предизвика исмевање или шо знам фрустрираност. Него жал ми е за човекот. Незгодно ми е да го гледам ова бламирање. :(

Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???

А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.

Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...

Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???

Јас сменив одамна, прво го намалував тонот за да ми биде помалку незгодно, сега веќе дозволил да се пушти најдепресивното фудбалско првенство - италијанско. И полесно ми е некако, да не го гледам како се срами.

А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака...:eek: Ко да нема концепт некако....

А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака...:eek: Ко да нема концепт некако....

Има концепт, ама концептот му е ужасен. Ова не му проаѓа кај никој. Тоа е тоа. Нема што да се стегаме да признаеме. Катастофално шоу. Уште кога излезе Огнен Неделковски да ја кажува формулата за името, имав чувство дека отиде работата по ѓаволите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom