P
PewDiePie
Гостин
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.

Добро што е ова ?

Добро што е ова ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се обидувам да најдам интересно нешто, ама не можам... се надевам ќе се подобри, ова вака е лошо...
хахаха не можам,од што е непријано за гледање смеа ме фати.
Добро што е ова ?
Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам.
А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.
Се удирам по рака и си викам не го менувај бе каналот ќе се насмееш. Дали сум нормален ???
Како брзо од да му дадеме време до ваков заклучок. До толку е мизерно знам.
А јас сум фан на Игор, само мислам дека изгубил осет за тоа што е смешно. А и не мораше да оди на варијанта смешно, па човече полн е анегдоти, животно искуство, знае луѓе, седни ги насмеј се преку тоа, не преку мизерниве скечеви.
Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...
еј хихирику,и таа гарда глумци се легенди,и отсекогаш биле смешни,лоша ти е споредбата.Кикириху или како и да е, ми е посмешно од ова...
А бе се уште стојам на тоа да му дадеме време... ама прво викав ај може ќе се подобри понатаму во емисијата, ама после тоа останав вака...Ко да нема концепт некако....