Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
da prasam jas nekoj poeftin maski butik, po maalava nekoe nastrana od gtc i drugite tc, kade moze da se najde ubava obleka

da prasam jas nekoj poeftin maski butik, po maalava nekoe nastrana od gtc i drugite tc, kade moze da se najde ubava obleka
Во Бисер - приземје (од страна на пицеријата 4 сезони) во пролазот, спроти фотокопирницата. Исто има добар машки бутик во ново лисиче, спроти поштата.

Сакам од некаде да купам некој интересен капунт со некоја културна цена

Ај ставете слики од канаѓанки чизми и фустанчиња...

Каде може да се најде нешто вакво,да не биде само од pullandbear?
9750502401_2_1_2.jpg

314481_150036765093713_962637307_n

Kade mozam da najdam Vakva Bluza kako na Gorasd i kolku pari bi kostala nekako cool mi e da bidam vaka oblecen na nekoja proslava :)))

314481_150036765093713_962637307_n

Kade mozam da najdam Vakva Bluza kako na Gorasd i kolku pari bi kostala nekako cool mi e da bidam vaka oblecen na nekoja proslava :)))
Не знам дали е до мене, ама не можам да ја видам сликата... :)

Имам фармерки со висок струк, ми се закопчуваат буквално до папок, па ако може предлог како да ги комбинирам високиот струк да дојде до израз вака со сите блузи си ги покривам освен со кошулка и џемперче:)

Имам фармерки со висок струк, ми се закопчуваат буквално до папок, па ако може предлог како да ги комбинирам високиот струк да дојде до израз вака со сите блузи си ги покривам освен со кошулка и џемперче:)

Високиот струк ќе ти дојде до израз само ако носиш кошули или тесни маички кои ќе влагаат во фармерките. Ако носиш џемпери, блузи, кошули и маици над фармерките, ондак нема да има никаков ефект.

Еве ти неколку слики и комбинации, па одбери си некоја комбинација која би ти одговарала. :)

emmerson+made+outfit+patterned+blouse+high+waist+jeans+clutch.jpg

high-waist-jeans-trend.jpg

1_the-70s-silhouette_8-inspiring-street-fashion-looks-from-pinterest-com.jpg

miranda-kerr-high-waisted-white-jeans.jpg

_MG_0361-1.jpg

51706_DM0326_m

azz60611_wine_default_xl_2.jpg

да не знае некој некој мајстор што прави чизми по порачка да му однесам модел и такви да ми направи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom