Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
images

имам вакви патики, и сега пошто се со мрежа не смеет да се перат, самода се чистат со ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА..
али сега многу ги извалкав се извалени да речеме од прашина што им се соберено и чистам чистам со влажни марамчиња па небива толко многу да се исчисти.
Има ли некој некое искуство да ми каже со што друго да ги исчистам?
Поздрав

Јас имам New Balance со мрежа 2-3 пара па ги мерам во машина мака немаат :)
Пери ги каде сакаш

Оваа тема исто ќе ја обележам како важна и нека биде за сите модни прашања, предлози за комбинации, каде членовите може да си даваат сугестии и предлози за модни комбинации или било што поврзано со модата.

Исто така, на многу теми се поставуваат прашања од типот: Каде може да најдам таква и таква сукња/панталони/кошула/маици, па затоа ми дојде на памет да има една посебна тема каде секој може да си праша за тоа што му треба, и ќе си добие информации за каде/што/како/колку пари чини и така.

И така... :)

Пробај Clothespedia :)

Самата страна нуди шопинг идеи, а исто и совети :)

Ок е тоа, се на интернет може сами да најдеме и добра е страната некој ако сака да погледне идеи, но ако ја разлисташе подобро ќе сфатеше дека многумина прашуваат и во кои продавници може да се најдат одредени работи. :)

Многу глупо прашање другарче, се знае попуст има кога завршуваат сезоните пролет/лето есен/зима... Освен некаде ако има останато по уште едно бројче од нешто и можи да е намалено...

Инаку имам зелена јакна од предходната година си ја купив... до сега 3-4 пати ја носев а сакам оваа зима да ја износам да не купувам нова некој предлог на што би одговарала... :)

Јакна е врз се стои и се дур ја носиш на фармерки и потемни панталони немаш гајле. Избегавај розеви/портокалови/бели и сл панталони :D.

Инаку имам зелена јакна од предходната година си ја купив... до сега 3-4 пати ја носев а сакам оваа зима да ја износам да не купувам нова некој предлог на што би одговарала... :)

зависи од материјалот и стилот на јакната....... ти нај убаво ќе видиш со шо можеш да ја носиш,а да е у "нормалата "

esq-hat-head-122712-xlg.jpg
polo-ralph-lauren-tie-orange-merino-wool-vneck-sweater-product-1-4769835-558617161_large_flex.jpegimages.jpge36c19a38e6d94bb37d7ddee8b067bca.jpg ај помош ми требаат вакви џемпери како на сликиве(немора да се исти боите повеќе сум за потемни бои или кафеава) али да се со прифатливи цени. Исто и качкети вакви дали имате забележано некаде поефтинки, во зара бев пред 2 дена али од таму тешко дека ќе земам. statham.jpg
некое качкетче како од лепиов :D

У бершка имаш поевтини од у зара али не се некој квалитет , јас нарачав на нет чекам да стигне 13$

У бершка имаш поевтини од у зара али не се некој квалитет , јас нарачав на нет чекам да стигне 13$

па и 13$ не е баше ефтинко за качкет, до кај 7-8 долари ОК али повеќе некако не ми се фрлаат, оти ако земам ќе земам барем 2 различни да ги менувам и така соленко ќе ме фати. Ќе пробам по некои помали продавници да избуцкам некое со поефтинка цена

па и 13$ не е баше ефтинко за качкет, до кај 7-8 долари ОК али повеќе некако не ми се фрлаат, оти ако земам ќе земам барем 2 различни да ги менувам и така соленко ќе ме фати. Ќе пробам по некои помали продавници да избуцкам некое со поефтинка цена
Другар, качкет во Waikiki имаше за 300-400 денари,појди и види, ако не ги распродале.

Еј да не има некој идеја што би можело да се носи на капут? Се мислам да го извадам веќе некако и ептен заладува а во план сум да си купам и некое парче облека наредниве денови значи не станува збор за елегантен капут. Се мислам дали да го носам на патики, или нешто кондур патика :) Некој предлог?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom