Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.705
Поени од реакции
1.106

имам вакви патики, и сега пошто се со мрежа не смеет да се перат, самода се чистат со ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА..
али сега многу ги извалкав се извалени да речеме од прашина што им се соберено и чистам чистам со влажни марамчиња па небива толко многу да се исчисти.
Има ли некој некое искуство да ми каже со што друго да ги исчистам?
Поздрав
Јас имам New Balance со мрежа 2-3 пара па ги мерам во машина мака немаат :)
Пери ги каде сакаш

Член од
9 март 2013
Мислења
171
Поени од реакции
212
Оваа тема исто ќе ја обележам како важна и нека биде за сите модни прашања, предлози за комбинации, каде членовите може да си даваат сугестии и предлози за модни комбинации или било што поврзано со модата.

Исто така, на многу теми се поставуваат прашања од типот: Каде може да најдам таква и таква сукња/панталони/кошула/маици, па затоа ми дојде на памет да има една посебна тема каде секој може да си праша за тоа што му треба, и ќе си добие информации за каде/што/како/колку пари чини и така.

И така... :)
Пробај Clothespedia :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Самата страна нуди шопинг идеи, а исто и совети :)
Ок е тоа, се на интернет може сами да најдеме и добра е страната некој ако сака да погледне идеи, но ако ја разлисташе подобро ќе сфатеше дека многумина прашуваат и во кои продавници може да се најдат одредени работи. :)

KD35

Апаш
Член од
12 април 2013
Мислења
44
Поени од реакции
22

Многу глупо прашање другарче, се знае попуст има кога завршуваат сезоните пролет/лето есен/зима... Освен некаде ако има останато по уште едно бројче од нешто и можи да е намалено...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Инаку имам зелена јакна од предходната година си ја купив... до сега 3-4 пати ја носев а сакам оваа зима да ја износам да не купувам нова некој предлог на што би одговарала... :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Јакна е врз се стои и се дур ја носиш на фармерки и потемни панталони немаш гајле. Избегавај розеви/портокалови/бели и сл панталони :D.

П

Пепси_

Гостин
Инаку имам зелена јакна од предходната година си ја купив... до сега 3-4 пати ја носев а сакам оваа зима да ја износам да не купувам нова некој предлог на што би одговарала... :)

зависи од материјалот и стилот на јакната....... ти нај убаво ќе видиш со шо можеш да ја носиш,а да е у "нормалата "

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
esq-hat-head-122712-xlg.jpg
polo-ralph-lauren-tie-orange-merino-wool-vneck-sweater-product-1-4769835-558617161_large_flex.jpeg images.jpg e36c19a38e6d94bb37d7ddee8b067bca.jpg ај помош ми требаат вакви џемпери како на сликиве(немора да се исти боите повеќе сум за потемни бои или кафеава) али да се со прифатливи цени. Исто и качкети вакви дали имате забележано некаде поефтинки, во зара бев пред 2 дена али од таму тешко дека ќе земам. statham.jpg
некое качкетче како од лепиов :D

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
У бершка имаш поевтини од у зара али не се некој квалитет , јас нарачав на нет чекам да стигне 13$

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
У бершка имаш поевтини од у зара али не се некој квалитет , јас нарачав на нет чекам да стигне 13$
па и 13$ не е баше ефтинко за качкет, до кај 7-8 долари ОК али повеќе некако не ми се фрлаат, оти ако земам ќе земам барем 2 различни да ги менувам и така соленко ќе ме фати. Ќе пробам по некои помали продавници да избуцкам некое со поефтинка цена

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
па и 13$ не е баше ефтинко за качкет, до кај 7-8 долари ОК али повеќе некако не ми се фрлаат, оти ако земам ќе земам барем 2 различни да ги менувам и така соленко ќе ме фати. Ќе пробам по некои помали продавници да избуцкам некое со поефтинка цена
Другар, качкет во Waikiki имаше за 300-400 денари,појди и види, ако не ги распродале.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Еј да не има некој идеја што би можело да се носи на капут? Се мислам да го извадам веќе некако и ептен заладува а во план сум да си купам и некое парче облека наредниве денови значи не станува збор за елегантен капут. Се мислам дали да го носам на патики, или нешто кондур патика :) Некој предлог?

Kajgana Shop

На врв Bottom