Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Малце ми е чудно оригинал Адидас тренерки да чинат 800 денари, особено што не се од официјална Адидас продавница, ама сега да не грешам душа, не можам да обвинувам никого.

Не не се тренерки.. туку се шорцеви за бањање..:)

Отидов таму зашто дуќанчето му работи веќе 12 години и се адидас роба продава, по препорака што ми кажа татко ми дека го знае и знаел што роба продава.

Е сеа материјалот е топ ми се виде квалитетен...кројката исто се гледа квалитетна направена. Само мене амблемот ме буни дека во бело правоаголниче е такво... тоа не можев да најдам до сеа...

Иначе комплет тренерки по 4 илјадарки му се.

Тешка дилема... не оти ми е за марка туку чисто ме интересира дали се или не:)

Дечки, ај нид јор хелп :) 378476_228805917188271_114982095237321_569775_746581768_n_large.jpg
Сакам цуцкиве да ги имам :love: . Да не сте виделе нешто слично вакво во Скопје?

Дечки, ај нид јор хелп :)
Сакам цуцкиве да ги имам :love: . Да не сте виделе нешто слично вакво во Скопје?

Oвие беа во мода 2 години уназад... Али, имаш на влез на гтц од кај холидеј ин страната одма по скалите десно. 1500 денари.

966595_590044931028607_1087535094_o.jpg

Каде можам да најдам нешто вакво?
Може и копија да е само да се има сличен изглед :)

Вакви слични сандалки и балетанки имате видено низ Скопје? :)74726_301599236584821_2003916601_n.jpgaf60059d28e31d26f56eb53ca0f3c831.jpgbaletanki.jpgf9b7b8d83b12e36438cf8301ab9ccc44.jpgimages.jpgtumblr_llrf0r6Q8C1qkxomqo1_500_large.jpg

Знаете каде можам да најдам Michael Kors rose gold часовник?

photo.JPG

Kat-Von-D-Adora-kat-von-d-15736272-600-800.jpg

tumblr_m1aqkjCrGt1r1eqlso1_500.png

дечки, незнаев каде да прашам, ај ако може некој од вас да ми каже како да се офарбам вака?
значи сакам бар неколку прамени црвени онака светла џиш нијанса хаха како треба да направам, прво да ја изгорам косава со хидроген обичен па после колор шампон или фарба?

само со фарба, немаше НИКАКОВ резултат, а мојава е темно костенлива...

ах, ај ве молам некоја сугестија...

Здраво,сакам мала помош, предлог за да се облечам за на свадба кај близок. Коа е подобра варијанта костум (свечено одело) или некоја калсика пантолони , кошула , вратоврска (лептир машна) и чевли, мислам дека е подобро ова кое можам да го користам и за излегување, доколку земам костум многу ретко ќе го користам т.е само за на некоја свадба, а и не сум пробал до сега такво нешто па не знам како ќе ми стои :D . Обично преферирам црна боја, е сега кошулава не знам каква да ја земам , http://st.gdefon.com/wallpapers_original/wallpapers/432695_(www.GdeFon.com).jpg , вака нешто , или пак бела , црна, ајде предлози ве молам , дали вратоврска или лептир (кое подобро стои, и во каква боја), чевли , пантолони и и т.н ???

Kat-Von-D-Adora-kat-von-d-15736272-600-800.jpg

tumblr_m1aqkjCrGt1r1eqlso1_500.png

дечки, незнаев каде да прашам, ај ако може некој од вас да ми каже како да се офарбам вака?
значи сакам бар неколку прамени црвени онака светла џиш нијанса хаха како треба да направам, прво да ја изгорам косава со хидроген обичен па после колор шампон или фарба?

само со фарба, немаше НИКАКОВ резултат, а мојава е темно костенлива...

ах, ај ве молам некоја сугестија...

Мора да ја осветлиш косата па таква боја да излезе, на костенлива без предходно бланширање излегува типично циганска боја :D

Здраво може некој да ми помогне,
имам нарачано саат преку оваа страна https://www.facebook.com/ProdazbaNaEvtinNakitIObleka
има некој искуство и нарачувано со оваа страна дали е вистинска бидејќи веќе месец ипол помина од коа ми рекоа дека е нарачан ама нема ништо само ми викаат дека ке стигне ама нема знаци од такво нешто ?? :)

Некој ако може да ми најде некоја слика предлог за венчавка, тегет/темно плаво сако (slim fit) со светла кошула и тегет лептир машна, не знам што боја панталони би одело со тоа, ако има некоја комбинација на интернет јас не можам да најдам по сајтовите на брендовите така склопено. Или па некој друг предлог со лептир машна за венчавка ако има (секако не за момче) туку како гостин :)

Некој ако може да ми најде некоја слика предлог за венчавка, тегет/темно плаво сако (slim fit) со светла кошула и тегет лептир машна, не знам што боја панталони би одело со тоа, ако има некоја комбинација на интернет јас не можам да најдам по сајтовите на брендовите така склопено. Или па некој друг предлог со лептир машна за венчавка ако има (секако не за момче) туку како гостин :)

Тегет сако, светло сина кошула, тегет лептир машна, кремови панталони, кафен ремен и кафени чевли и си тип топ среден... нешто најблиску до тоа што можев да најдам е оваа слика...

Navy-Blue-Wool-Blazer-Purnell-Loafers-men-style-jacket.jpg

Кај можам да најдам вакво сако/одело ли што е во Скопје некаде, или некој ако има забележано ваков стил. :)

4vl-557438.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom