Што е љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Prethodno pisav na ovaa tema ama glupost sum pisal. Namesto da objasnam sto e ljubov ja sum objasnal kako nastanala:(:(:( nikakva logika

Ljubovta doaga od tvojata dusa pri sto za da ljubis iskreno, cisto(vistinito) treba da ja otkries svojata dusa.

Ljubovta e energia koja e premnogu silna za da bide cuvana samo vo edno srce, potrebni se dve srca za da mozat da ja izdrzat taa prekrasana energia i da ja nasocat vo sozdavanje na eden nov svet, raskazuvan vo bajkite, koj e slicen ama sepak 1000000 pati poubav od koj sto nekoj uspeal da go objasni toj prekrasen, prekrasen svet.

Ljubovta e edna igra/avantura(kako sakate narecete ja)vo koja postoi golema bolka a bolkata ke ja oseti onoj koj ke bide ostaven da taguva i da se potsekja na dobrite stari momenti...ednostavno ljubovt6a e igra vo koja eden mora da zagubi dodeka nema sloga i dobro razbiranje na partnerite!!!:drk::salut:

их бегај,љубов!!!!
Јас еднаш сакав многу ама не ми се враќаше со иста мера,така да додека не осетам пак што е возвратена љубов не можам да кажам што всушност таа е:nenene:

:sekss:љубовта е чувство на сакање некоја личност, постојано мислење на неа, понекогаш :drk:, :sekss:, итн...

Ljubov... koga sfakam deka nekoj drug mi e povazen od samata sebe, togas sfakam i deka sum vljubena.

ljubov........................................................................................................:vozbud::vozbud::vozbud:

Ne veruvam veke vo bajki odamna zavrsiv so toj film

Ја сум тип на личност за кој љубовта претставува ( т.е претставуваше ) најважното чувство на светов, едноставно не можев да функционирам без пеперутките у стомак.. Ама како што минуваше време, почнав да сфаќам дека не постои такво нешто..Можда имав сфатено одамна, ама негирав и се надевав на подобро секогаш.. Љубовта е ништо..Емоција без која се може.

Донт кил ми.

Ljubovta e prepoznavanje na sopstvenata dusha vo druga licnost ...

:baeh:

ЉУБОВТА Е КАКО ПЕСНА ДА ПЕЕЕШ!

А НЕМА ПЕСНА БЕЗ КРАЈ!!!!:wub:

Лубовта е чувство за кое нема дефенција и не може да се опише,треба да се осети...:toe:

Љубовта не е да најдеш некој со кого ќе живееш,,љубов е да најдеш некој без кого неможеш да живееш...Таа не се кажува,,туку се чувствува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom