Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Значи најдобра спортска опрема за мене дефинитивно е Рибок!
Налку по-модерна спортска облека купувам од Саломон, а фармерки кошули и такви работи земам од Италиано!
Не облакам палта, кошули....и.тн, затоа и не се моткам по такви дуќани:)

Најчесто Рибок зашто се стварно најдобри.
Obuko sam ribok da bicharke me vide:baeh::baeh::baeh:

intermarket i msport a najomilena marka NIKE

Најмногу купувам од дуќаните на Пума,а и некогаш може да се десе од друго место..:smir:

Најчесто купувам од Теранова.. Манго..
А омилени марки ми се Бершка, Зара, Диор, Армани итн.

Не се замарам облеката да ми е од некоја позната марка, купувам тоа што ми се свиѓа и убаво ми стои, па макар и од шутка да е.
Али сепак најчесто купувам од теранова, калиопе, сикс пи ем, конверс и тоо

Zara,Bershka,Pull and Bear,Zara,H&M, a od kaj nas Mango,Miss Sixty,Trn nekogash ke se najde neshto onaka.

Немам некоја омилена марка, не ми е ни важно да е некоја позната, важно ми е побргу да завршам кога излегувам да купам облека:). Единствени услови ми се да се чувствувам удобно во она парче облека што сум го одбрал, и да ми се допаѓа бојата на истото, па која сака марка нека е:). Затоа и немам некое место кај што почесто сум купувал, се' ми зависи од тоа каде ќе го најдам она што ми одговара.

Кога станува збор за било каква облека, не се мислам влегувам во рандом место и за 2 минути знам што сакам, не се одлучувам пола саат :)

Па вака ...
Најчесто купувам од Александрија, Бос, Тајгер ор Интермаркет (за патики).
Фармерки - Gay Ray
Патики и трењерки - Nike

За останатиот дел од облеката не ми е битна марката а и од каде е купена.

за спорска облека најчесто-Пума

а за вака за излегување или некои свечени работи не гледам да биде од некое “име“ бутикот....битно да ми се допадне и да знам дека ке си го носам и ке ми биде убаво во него:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom