Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Па шо знам, најчесто во гтц, мада и шутка ја посетувам од време на време.Закон бе. Порано купував од С&А, али тоа кога не живеев овде.

У последно време купувам Барбери , лакосте , адидас ... некако убаво ми лежат овие марки и се вклопуваат во мојот лајфстајл :)

Кога станува збор за обувки, не отстапувам од Quiksilver и DC. A облека поретко купувам од таму, не се баш во мој стил... освен можеби некое капче, новчаник или нешто слично. Се почесто купувам во ОBJ, Job&Joy, Beneton. А имам доста работи од Еnergy & Calliope. Доста голем дел од облеката ми е од странство, швајцарските Campus, како и Levi's, Tiffany. Омилена марка немам, а од мојата гардероба омилени ми се фармерките од Versace, оригинали, се разбира.

ja kupuam second hand obleka posto koa ke najdam ganc nova necepnata zenska e toas da kupuam i ganc nova obleka a vaka so?

Mojot Style e ''Street'

i Zaota kupuvam vo Stranstvo obleka barem znam deka je orginal...a inace Omileni marki na faneli, polo, pantoloni,Paticina,Jakni, mi se : Tom Tailor,Nike, Levi's,

a inace kaj nas nikgas ne bi kupil placka posto sve Falsifikat sve e od Turcija, grcija, vamu tamu a vaka barem znam deka je orginal malku skapise oblekite ama barem znaes so nosis:))

па не купувам секогаш од исто место, најважно ми е да ми се допадне парчето облека и убаво да ми стои , но сигурно и да не биде од овие „парталите“ турски.

Na vremeto pred 3-4 godini strogo ECKO nosev.Sega i ne mi e biten tolku biten brendot ama najcesto kupuvam vo Time Out,Replay,Adidas,Puma,Orka Sport itn....

Kowalsky,Principe,Trend, Duros (за гардероба). аа марка омилена ми е Converse. Најнормално најдобри :pipi:

Најомилиена марка:Диор најмногу и ташни и фармерки и фустани и блузи скоро се ми е од Диор

Купувам најчесто од Теранова во скопје или ковалски и принцип(рома) во кавадарци

Најомилиена марка:Диор најмногу и ташни и фармерки и фустани и блузи скоро се ми е од Диор

Купувам најчесто од Теранова во скопје или ковалски и принцип(рома) во кавадарци

kaj najde dior ziti se u mk?????prasuvam zoso i mene najvekje mi prai merak koa bev vo Francija bev u prodavnica lelle kakvi stvari ima :vozbud::vozbud:

Pa vaka...Jas obozavam da se oblekyvam vo marki...Ne znam zosto no golemo zadovolstvo mi e..I podobro bi imala pomalky par4inja obleka koi navistina bi bile kvalitetni otkolky mnogy obleka a celiot grad ja ima i ne kvalitetna. ..Kopyvam obi4no od Nike, Adidas, Puma. A omileni marki bi gi izdvoila ovie sportskive, Eva Moritz, Beneton, okaidi, miss sixty,...............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom