Форматирање на Виндовс 7

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
На DVD-R не можеш да бришеш, само на DVD-RW. Најди друг диск.

Па и така си мислев. Ај вечер ќе земам ново. Ама не сум режел ништо, порано божем македонски приказни пробав да режам ама не се изрежаа добро и така си остана цд-то, па сега си велев да го искористам, ама ништо.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:53 ---
НЕ СЕ БРИШАТ ФАЈЛОВИ АКО СИ СНИМАЛ НА ДВД-ТО ПРЕТХОДНО!!!
најди ново :)

Ќе земам ново. :)

Абе се за*бав што инсталирав 32-бит. :D Компјутерот ми е 2GB и може 64 бит.

За 64 битен ти треба да имаш 4 гига рам пошто 32 битниот препознава 3. А ти имаш само 2 и не ти е потребен ќе ти кочи повеќе само.

Ајде батали, нека седи 32-ката, па кога ќе излезе 8-мица и ќе стаам уште 2 гига Рам и ќе видиме тогаш, сега кажете што кантеров кочи у пм, се смрзнува сликата

полека со паниката, кантерот нема вирус мирус, дечките се срби и познати се одамна вадат ок верзии
не е само со вирусов, језда [НЕМАМ НОРМАЛЕН РЕЧНИК], али тролувањево не му е на место

Ма немам ЦД со толку меморија. :D Директно го пуштам преку Даемон Тулс iso-то и инсталирам. :D
Не можеш преку даемон тулс другарче, даемон тулс ти е програм на оперативниот што ке треба да го избришеш при форматирање, а тоа по секоја здрава логика не е можно.
Треба да направиш бутабилно ЦД или бутабилно усб па да бутираш преку него, друг начин нема.

Не можеш преку даемон тулс другарче, даемон тулс ти е програм на оперативниот што ке треба да го избришеш при форматирање, а тоа по секоја здрава логика не е можно.
Треба да направиш бутабилно ЦД или бутабилно усб па да бутираш преку него, друг начин нема.

Фала, ама не го инсталирам, ќе ми седи 32-битниот бидејќи немам доволна меморија за 64-битен. ;)

Абе не е за парите, ама не ми се иде на пазар. :D

Каков пазар бе, сигурно во околина твоја, блиска, има некој што продава семки. Побарај му CD ќе ти даде ...

Со бутабл УСБ ти е мн полесно јас пред некој ден стаив 7ца место хр

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom