Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да го форматирам хард дискот на Виндовс 7 Ултимејт, ама ми го вика ова на сликава и нејќе:
Прегледај го приврзокот 47748
Јбг.Сакав да го форматирам зашто имав инсталирано 32-бит, а сега еве симнувам 64бит. Дали ќе можам при инсталацијата да форматирам?
Треба да го изрежеш на цеде и да го бутираш преку биос.
15 денари е...ај разбирам да не ти се плаќа 200 денари на локалниот “махер за компјутери“ да ти инсталира виндоус, али чим немаш акал - купи бар едно цеде да му е*ам матер...Ма немам ЦД со толку меморија.Директно го пуштам преку Даемон Тулс iso-то и инсталирам.
![]()
Ма немам ЦД со толку меморија.Директно го пуштам преку Даемон Тулс iso-то и инсталирам.
![]()
15 денари е...ај разбирам да не ти се плаќа 200 денари на локалниот “махер за компјутери“ да ти инсталира виндоус, али чим немаш акал - купи бар едно цеде да му е*ам матер...
Да не е фајлот 20GB случајно? Обично DVD од 4.7GB ќе заврши работа.
епа немоеш другше да немаш windows.oldАбе не е за парите, ама не ми се иде на пазар.![]()
епа немоеш другше да немаш windows.old
а не знам ни дали ќе моеш да инсталираш 64 битен врз 32битниот без да го изрежеш
Абе не е за парите, ама не ми се иде на пазар.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:44 ---
Не знам, нешто нејќеше на прошлиот виндовс. Ќе пробам сега, фајлов е 3,34GB.
Да не треба да го режам со Неро, јас го режам со Windows Burner(тоа обичното од виндовс за режеше)?
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:48 ---
Ама како да избришам некои фајлови што има на DVD-R-то? Го форматирам , ама не се бришат.
Да не треба да го режам со Неро, јас го режам со Windows Burner(тоа обичното од виндовс за режеше)?
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:48 ---
Ама како да избришам некои фајлови што има на DVD-R-то? Го форматирам , ама не се бришат.