Fantasy Serie A 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата Monsignor
  • Време на започнување Време на започнување
Не работат баш како што треба на играта
Прават грешки...вчера баш забележав, им требаше време додека се освестат дека и Ледезма игра :D

Ај, ваљда ќе го сменат...добри поени ќе ти донесе :)

Да прашам, измените сам си ги правиш или се автоматски доколку некој играч од првиот тим не игра?

Буфон не играше па не се смена.

Кај мене Буфон е сменет со Бркич

Нека не ве буни тоа што на теренот е оставен Буфон...поените од резервниот голман ви се пресметани...
Под теренот ви ги пишува автоматските измени кои се направени

За ку* не ја бива играта, најлошо нешто до сеа од сите фантази што сум ги играл.

Лоша е лоша...но изгледа не си ја играл Ла Лига :D

Ај за некој ден би требало да ги пуштат и од УЕФА, добри се тие
Но премиер лигата е без конкуренција :)

Премиер лигата секоја година е подобрена и се внесуваат некои новости, оваа година е направена коска, баш е за пофалба.
А оваа Серија А е пропала игра.
За Ла Лига не знам дали има официјално фантази, не сум прочачкал, а прашање е и ова на Серија А колку е официјално како што е на пример тоа од Премиер лига.
Оти и ова е за Серија А - http://www.seriealive.com

За Ла лига на форумов начекав еден линк, и џабе правев акаунт...преку јаху се игра
Измени нема, само 11 играчи купуваш...
Имаш 100 милиони. Ако ги сакаш Роналдо и Меси, 97м треба да одвоиш само за нив, и не можеш да комплетираш тим. Ако купиш еден од нив, другите 10 играчи треба да се некои никакви, што едвај добиваат шанса да заиграат :D
Бодирањето...срање. Се детално бодираат таму, од фаули, корнери, шутеви, до клизачи :D
Така што Серија А е премија за неа :D

Оваа серија а не е официјална...можда и да е на дечкото што ја отвори темата. Малку чудно зашто од црна гора да отвара тема за Фантази Серија А, ако не е негова

А оваа другава подобра е ? Имаш акаунт ?

Абе ако не ја бива не играјте у курац, само плачете не ја бивало бреее, каква е таква е, ако имате желба за играње играјте и не серете без веза.

Rolando Bianchi has apologised to a particular set of fans after missing Torino’s penalty against Pescara.

The 29-year-old fired the relatively central spot-kick into the arms of Delfini goalkeeper Mattia Perin, though he did eventually score in the 3-0 victory.

“Thank you to the fans for your support,” wrote Bianchi on his Twitter page.

“I apologise to those who have me in their Fantasy Football team – which includes me – for the missed penalty.”
:pos:

Кога се апдејтираат поените? Се приклучив пред второто коло и освоив 22 поени во него а на табелата во лигата ми пишува дека имам 0.

Кога се апдејтираат поените? Се приклучив пред второто коло и освоив 22 поени во него а на табелата во лигата ми пишува дека имам 0.

Администраторите работат на тоа
Само малку се спори, и треба време додека апдејтираат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom