Fantasy Serie A 2012/13

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
Не работат баш како што треба на играта
Прават грешки...вчера баш забележав, им требаше време додека се освестат дека и Ледезма игра :D

Ај, ваљда ќе го сменат...добри поени ќе ти донесе :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Да прашам, измените сам си ги правиш или се автоматски доколку некој играч од првиот тим не игра?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
Буфон не играше па не се смена.
Кај мене Буфон е сменет со Бркич

Нека не ве буни тоа што на теренот е оставен Буфон...поените од резервниот голман ви се пресметани...
Под теренот ви ги пишува автоматските измени кои се направени

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
За ку* не ја бива играта, најлошо нешто до сеа од сите фантази што сум ги играл.
Лоша е лоша...но изгледа не си ја играл Ла Лига :D

Ај за некој ден би требало да ги пуштат и од УЕФА, добри се тие
Но премиер лигата е без конкуренција :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.936
Поени од реакции
16.228
Премиер лигата секоја година е подобрена и се внесуваат некои новости, оваа година е направена коска, баш е за пофалба.
А оваа Серија А е пропала игра.
За Ла Лига не знам дали има официјално фантази, не сум прочачкал, а прашање е и ова на Серија А колку е официјално како што е на пример тоа од Премиер лига.
Оти и ова е за Серија А - http://www.seriealive.com

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
За Ла лига на форумов начекав еден линк, и џабе правев акаунт...преку јаху се игра
Измени нема, само 11 играчи купуваш...
Имаш 100 милиони. Ако ги сакаш Роналдо и Меси, 97м треба да одвоиш само за нив, и не можеш да комплетираш тим. Ако купиш еден од нив, другите 10 играчи треба да се некои никакви, што едвај добиваат шанса да заиграат :D
Бодирањето...срање. Се детално бодираат таму, од фаули, корнери, шутеви, до клизачи :D
Така што Серија А е премија за неа :D

Оваа серија а не е официјална...можда и да е на дечкото што ја отвори темата. Малку чудно зашто од црна гора да отвара тема за Фантази Серија А, ако не е негова

А оваа другава подобра е ? Имаш акаунт ?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Абе ако не ја бива не играјте у курац, само плачете не ја бивало бреее, каква е таква е, ако имате желба за играње играјте и не серете без веза.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Rolando Bianchi has apologised to a particular set of fans after missing Torino’s penalty against Pescara.

The 29-year-old fired the relatively central spot-kick into the arms of Delfini goalkeeper Mattia Perin, though he did eventually score in the 3-0 victory.

“Thank you to the fans for your support,” wrote Bianchi on his Twitter page.

“I apologise to those who have me in their Fantasy Football team – which includes me – for the missed penalty.”
:pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Кога се апдејтираат поените? Се приклучив пред второто коло и освоив 22 поени во него а на табелата во лигата ми пишува дека имам 0.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.488
Поени од реакции
58.962
Кога се апдејтираат поените? Се приклучив пред второто коло и освоив 22 поени во него а на табелата во лигата ми пишува дека имам 0.
Администраторите работат на тоа
Само малку се спори, и треба време додека апдејтираат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom