Skyfall (23ти филм на MGM за агентот 007)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се допадна, солидна акција, и за чудо непредвидлива акција.
Најважно од се е дека ги нема типичните клишеа од другите Бонд филмови, освен она дека 007 е непобедлив. :D
Но сепак успеале да ја покажат онаа кршлива страна на Бонд, и дуализмот на одговорноста на М.
Хавиер Бардем... nails it. Тој е социопатот што влева страв и во најголемата разузнавачка служба.
Само, подобро не го гледајте трејлерот пред филмот, оти најбитните сцени ги ставиле таму.

^This.

Добар филм. Уживав ептен во филмов најмногу од сите филмови што излегоа годинава. Добар филм со премногу добри сцени но на жалост анти-климактичен крај. (т.е. крај на главниот storyline во филмот).
Се на се задоволен сум ептен со филмов.

Go gledav vcera izleze na arena dobra snimka ,ne e hd ali moze da projde,prva rabota so bond devojkata ,brzo se pojavo brzo ja snema,obicno u bond filmovite tera do kraj sea niso,filmot pocna dobro posle begstvoto na LIKOT(strasno odglumena uloga)filmot e veke videna rabota da ne recam obicen film a ne BOND,Filmot e dobar ali ne e najdobar do sega ,barem spored mene,mene naj keif mi naprai Die Another Day,slucuvanjeto na mrazot bese epic.Ajde tolku od mene i srekni praznici

Go gledav vcera izleze na arena dobra snimka ,ne e hd ali moze da projde,prva rabota so bond devojkata ,brzo se pojavo brzo ja snema,obicno u bond filmovite tera do kraj sea niso,filmot pocna dobro posle begstvoto na LIKOT(strasno odglumena uloga)filmot e veke videna rabota da ne recam obicen film a ne BOND,Filmot e dobar ali ne e najdobar do sega ,barem spored mene,mene naj keif mi naprai Die Another Day,slucuvanjeto na mrazot bese epic.Ajde tolku od mene i srekni praznici
Die Another Day? :eek::eek::eek:
Ок твое мислење :)
за другово горе доле се сложувам.
И овој филм беше малце поинаков во однос на Бонд девојката т.е. Џуди Денч беше Бонд девојка во филмов :)
Среќни празници и на тебе :)

Ралф Фајнс си најде ново филмче во повеќе продужетци за да цица пари од споредни улоги после смртта на Волдеморт . Му е гајле :)

Појма немам што гледав али вреди да се постира.

П.С. Не знам која е оваа глумицава што се расправала со Крег али може да биде добра Бонд девојка во иднина.

И после подолго време во темава во која што само јас и @Bigus Dickus постираме да спомнам дека Мендез нема да го режира Б24.

Може некој од модераторите да ја преимени темава во "007 Франшиза" или нешто во таков стил ?

Официјално Бонд24 ќе излезе во Ноември 2015, Сем Мендез пак ќе биде режисер што според мене не знам колку ќе биде добра одлука ама ај времето ќе докаже, ваљда нема да ја продолжат традицијата на еден добар, еден лош филм од последниве години.
Скриптата ќе биде на Џон Логан, а се надевам дека Роџер Дикинс ќе се врати како кинематограф и дека конечно ќе си добие Оскар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom