http://www.longplays.org Played By: T-0815Longplay includes: all extra lifes / all diamonds / all hidden areasLevel 1-1: 01:41 --- 1-2: 05:26 --- 1-3: 0...
Сега уживаме милијарда технологии плус, но хајпот ни приближно исто.
Само кога ќе се присетам... се мочав в гаќи чекајќи го loading барот да се исполни.
Dragon Quest, na NES svoevremeno. Iako nikogas ne uspeav da ja svrtam, zasto me zaebavase savingot ( ne znam tocno kako, ali trebase Nintendoto da se iskluci na poseben nacin za da se zacuva progresot ), i taka mi ostana nedoigrana i pokraj tolku izigrani saati na nea a znam deka stigav do Lord Dragon - dali e ova posledniot ne znam. Ova i mi bese prva igra, posle Super Mario, verojatno ne bas soodvetna za togasna vozrast pretpostavuvam, prvo ili vtoro oddelenie go dobiv Nintendoto. Mi tekna na nea, i bas ke ja simnam i izigram preku emulator.
Twisted Metal четворката, последната добра игра од франшизата...имаше и понатаму други делови ама овие за PS1 останаа култни. Чуството кога со Калипсо им фрлаш нуклеарки на останатите и ги парчосуваш, додека во позадина слушаш метал музика од Роб Зомби, Сајпрес Хил, Сирус . Имаше еден баг кога ќе земеш да играш со двајца, знаеше играта да крашне, неможеше сонито да постигне од што е фрка гејмплејот
The Bedroom имаше hands down најјака песна во играта
Нуклеарката на Калипсо , непрецизна специјалка, али ако те потфати ти цеди пола енергија
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.