Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Spotlight - 10.03
Tumbledown - 10.03
Whiskey Tango Foxrot - 17.03
Brooklyn - 17.03
Risen - 24.03
Eye in the Sky - 24.03
Concussion - 07.04

Имам резервирано 6 карти во Cineplexx за утре ама еден откажа и сега сакам да знам дали можам кога ќе ги подигам картите да платам само за 5 или морам сега да ја откажувам резервацијата и пак да резервирам само 5?
Ќе го направев ова одма без да прашувам ама проблемот е што моментално статусот на проекцијата е "Купете онлајн, нема резервација" па страв ми е да не останеме без карти ако ги откажам овие 6? ПОМОШ!!!

Имам резервирано 6 карти во Cineplexx за утре ама еден откажа и сега сакам да знам дали можам кога ќе ги подигам картите да платам само за 5 или морам сега да ја откажувам резервацијата и пак да резервирам само 5?
Ќе го направев ова одма без да прашувам ама проблемот е што моментално статусот на проекцијата е "Купете онлајн, нема резервација" па страв ми е да не останеме без карти ако ги откажам овие 6? ПОМОШ!!!
Немаш гајле, идеш на каса им го кажуваш бројот на резервација и им викаш дека место 6 карти, ќе ти требаат само 5. Нема да ти направат никаков проблем, една карта ќе ти тргнар, ќе си платиш само за 5. :)

Можеш и 5 да подигнеш, не прават проблем.

Warcraft ке го дават некаде во Македонија?

Можете да резервирате карта онлајн на Синеплекс?
Дава некој ерор
Резервацијата не е успешна
Пријавувањето е погрешно.

Се одлогирав, се логирав пак, пробав од chrome/edge.. пробав од виртуелна машина на Линукс, не сака.

Дава некој ерор

Се одлогирав, се логирав пак, пробав од chrome/edge.. пробав од виртуелна машина на Линукс, не сака.

И мене исто ми дава.

И мене исто ми дава.
Не гледам некој да се жали на страната, а вака е од сабајле.
Случајно... во пасвордот дали имаш специјален знак како !, @, # и слично?
Мада ова треба да прави проблем и при само логирање, а гледам дека и за менување на пасвордот препорачуваат специјален знак така што не би требало да има врска ова и претпоставувам им е некој глобален проблем ама никад се не зна.

Не гледам некој да се жали на страната, а вака е од сабајле.
Случајно... во пасвордот дали имаш специјален знак како !, @, # и слично?
Мада ова треба да прави проблем и при само логирање, а гледам дека и за менување на пасвордот препорачуваат специјален знак така што не би требало да има врска ова и претпоставувам им е некој глобален проблем ама никад се не зна.

Немам. Досега не ми се случувало ова.

Туку кога означувам бонус картичка ми вика:

Не можевме да најдеме картичка на вашата сметка. Тоа може да значи дека:

1. Вашата картичка не е назначена со вашиот профил
  2. Картичката е заклучена
  3. Износот на бонусот на вашата картичка е помал од 50 ден.
  4. Бонусот на вашата картичка не е повеќе валиден.
Треба нешто сам да ја подесам или кога ми даваат ја назначуваат/отклучуваат?

Немам. Досега не ми се случувало ова.

Туку кога означувам бонус картичка ми вика:

Не можевме да најдеме картичка на вашата сметка. Тоа може да значи дека:

1. Вашата картичка не е назначена со вашиот профил
  2. Картичката е заклучена
  3. Износот на бонусот на вашата картичка е помал од 50 ден.
  4. Бонусот на вашата картичка не е повеќе валиден.
Треба нешто сам да ја подесам или кога ми даваат ја назначуваат/отклучуваат?
Не знам тоа ама никогаш не го штиклирав при регистрација и немаше проблем.
Иако ги има таму и црвената и црната на слика, мислам дека ова важеше само за црната ама не сум сигурен.

Дава некој ерор

И кај мене вака, изгледа имаат некој проблем.

Имаа проблем ама решен е. Јас денес резервирав за утре.
Инаку им пишав и тикет у полето за комуникација.
Денес тргнав накај Синеплекс, и баш пред да им отидам на шалтер ми текна да упалам 3Г на телефон и си резервирав без проблем.

Како и да е го видов фотографот што им фотографира премиери, и кога отидов да се поздравам со човекот видов дека има Суасајд Скуод кофи за пуканки изработени од метал. :)

Како и да е го видов фотографот што им фотографира премиери, и кога отидов да се поздравам со човекот видов дека има Суасајд Скуод кофи за пуканки изработени од метал. :)
Чaши се, зa 2л сoк. 440 денaри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom