Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Office Christmas Party 8.12
Voyage of Time 8.12 (за сите што ќе го пропуштат на Синедејс)
La La Land 15.12 :love::love::love:
Collateral Beauty 29.12
Passengers 29.12

До крајот на месецов се радувам на Hacksaw Ridge, Fantastic Beasts и Arrival :oleee:

Ги знае некој цените на храната во Синеплекс? Знам дека имаат и менија ама никаде не можам да ги најдам цените. Или пак одат на варијанта „ако прашуваш за цена значи дека не можеш да си го дозволиш“.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ги знае некој цените на храната во Синеплекс? Знам дека имаат и менија ама никаде не можам да ги најдам цените. Или пак одат на варијанта „ако прашуваш за цена значи дека не можеш да си го дозволиш“.
Мислам дека ги менуваат цените. Во зависност од филмовите што ги прикажуваат и периодот од годината, креираат постојано некои нови пакети и кога и да појдам кај нив, цената е различна. Порано имаше едно мени со два големи сока, една XXL канта со пуканки и нешто благо - се ова за 250 денари. Ама последен пат кога бев ја немаше оваа понуда. Сега со Trolls имаат понуда со пуканки во метална кантичка со ликовите од анимираниот - тоа веројатно е поскапо...

ЈАС, ДАНИЕЛ БЛЕЈК (I, DANIEL BLAKE) од денес до наредната среда и во Милениум во 15 часот.

Од четврток во Милениум - Тони Ердман и Матура од Синедејс. :D

Што told ya, кога јас ти реков дека и лани во декември во Милениум даваа дел од Синедејсовците, ко Раду Жаде, Вуди Ален и уште неколку. :pos:
Те помешав со Злате, он ми се противеше дека во Милениум немало место за нехоливудските филмови во репертоарот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom