Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Живели кино снимки и торенти
Ок варијанта е и кино ама да ги направат 3Д по светски стандарди...Милениум последен пат бев на Сталоне и компанија, ок беше ама само ок, ништо повеќе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1000 % си во право.Милениум не е секогаш полно, Рамстор ем мало ем со еден куп гратиси не можат да го наполнат, а Кинотека секогаш е празно.
Колку и да даваат филмови нема толку народ кој ќе оди за да се наполнат 9 кино сали.
1000 % си во право.
Да не правам муабет како само се шири пиратеријата во Македонија.
Ретко кој иде во кино секој викенд на некоја нова филмска премиера.
Пошто само милениум е опремен со 3D да имаше заинтересирани да одат тамо редици ќе имаше пошто е една сала. А камоли 9 сали да се наполнат.
Какво сака нека е, секое чудо трае 3 дена
Ќе биде како carrefour првите денови и после оп тапаа.У оваа криза народ да фрла по 200-250 денари за билет ?!
Живела замунда и PirateBay!!!
Филмче у домашна атмосфера со дечко ми, со друштво ми е топ. У кино сум била само еднаш и немам намера да одам друг пат.
Бај д уеиј можеш да паузираш кога сакаш, тркнеш да се измочаш ово оно ...
ПС: Ова е само мое мислење![]()
Не е ист филингот во кино и пред монитор.1000 % си во право.
Да не правам муабет како само се шири пиратеријата во Македонија.
Ретко кој иде во кино секој викенд на некоја нова филмска премиера.
Пошто само милениум е опремен со 3D да имаше заинтересирани да одат тамо редици ќе имаше пошто е една сала. А камоли 9 сали да се наполнат.
Какво сака нека е, секое чудо трае 3 дена
Ќе биде како carrefour првите денови и после оп тапаа.У оваа криза народ да фрла по 200-250 денари за билет ?!
Живела замунда и PirateBay!!!
Филмче у домашна атмосфера со дечко ми, со друштво ми е топ. У кино сум била само еднаш и немам намера да одам друг пат.
Бај д уеиј можеш да паузираш кога сакаш, тркнеш да се измочаш ово оно ...
ПС: Ова е само мое мислење![]()