Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ставам слика од типот што го кажа ова ќе го обрукаме :)

Цитат : Јас не сум геј,но мојот дечко е :pos:

TpH_Bo_OkO напиша:
normal_P7010021.jpg

Пар два збора?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Дај бе Трн,кај го најде.....најантипатичната фаца во Македонија...катастрофа од чоек. :pos2::pos2:

Oх Божеее... :3:

Трн, иди У.П.М. кај морав две години во средно да го гледам по ходници и ти ли тука ми го ставаш на слика, абе по него се маваше со креди, во Карев, Бокца- ај што е појава која дефинитвно нејќеш да ја видиш пауште каков препотентен став има, не сте свесни. Ама не е он крив и не ред да и се тера сеир на едно тешко исфрустирана топка која се по грешка се тркала по скопските улици.

Инаку ако барате сеирџии и мајтапчии барајте прилепчани.

А бе Трн кај го најде овај ретро да му ебам 9-ката ко маса за хан има и место за писаро да седни(кизнај кај че го клаат шаторот да стои:wink:) во фризурана ко бугарска фолк пејачка башка то и рајат од умо си е чоекот

Bacillus gagous напиша:
Трн, иди У.П.М. кај морав две години во средно да го гледам по ходници и ти ли тука ми го ставаш на слика, абе по него се маваше со креди, во Карев, Бокца- ај што е појава која дефинитвно нејќеш да ја видиш пауште каков препотентен став има, не сте свесни. Ама не е он крив и не ред да и се тера сеир на едно тешко исфрустирана топка која се по грешка се тркала по скопските улици.

Инаку ако барате сеирџии и мајтапчии барајте прилепчани.

hehe se slagam i ja go gleav u skolo i so e najtragicno dva-tri pati mi imase dojdeno i me shtipkase za obraz velejki mi 'uff kolku si slatka!'......rrrr mi idese da go :tapp:

a sto velite za ovaa slika.Od saemot za avtomobili vo Belgrad
001dj6.jpg

kaj go najde debelion!!!!!!!!!!!!!
xaxaxaxa
lani u biser go gleav kako pokusava da se kaci na fotelja za plivanje...........
stvor neviden bre

abe ovoj lepsiov od 13-ka, za malku ke se udavese koga seksipilno si jadese jagotka, na edna otvaranje,ali da ne bese negovata koleska Lila, covekov ke otidese jabana.

бев у претор и имаше пижама парти а мојтењ однесени другари место со пижами отидоа по гаќи со изговор ја вака спиАМ де а снимаа со камера :pos: :pos: :pos:

Дајте избриши ја сликана на стокана неможам да го гледам! Треба да го забранат со закон!!! На чело на уставот нека писува дека е најсељак и дека несмее да се приблизува на луге зашто е одвратен!!!!

:pos2: хех ова е добро:pos2:

Тие со прстените ми се најдобри...:bravo:
:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom