Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Velesani0seirdzii

samo ova sakam da go iskomentiram : od Velesani nema pogolemi seirdzii na svet!!!

TpH_Bo_OkO напиша:
Наградно прашање, зашто носи стално цвикери за сонце?

Дека не му дава дрогата да спие, па му пречи секаква светлина?:tapp: :pos2: :pos2: :pos2:

Него, некако интересен ми беше порано, а сега не можам да го гледам ... црева можам да истурам на неговава појава!

TETOVO E MEKA ZA SEIR VERUVAJTE TI NA POPOVA SAPKA SI PRDNAL VO TETOVO SITE VISE ZNAAT VERUVAJTE

BoRg напиша:
TETOVO E MEKA ZA SEIR VERUVAJTE TI NA POPOVA SAPKA SI PRDNAL VO TETOVO SITE VISE ZNAAT VERUVAJTE
епа кажи де, шо е толкав тој сеир, како ти еве на пример стегаш сеир на некого, произнеси нешо дал слика дал реченици...

Велешани куршум не ги пробива, не за џабе ги викаат Панцири:pos2: :pos2:
Без навреда, само сеир...

Mozda

TpH_Bo_OkO напиша:
епа кажи де, шо е толкав тој сеир, како ти еве на пример стегаш сеир на некого, произнеси нешо дал слика дал реченици...

Mozda ako bevprisuten vo Tetovo, ama za zal ne sum vece tri godini taka da ne mozam nesto pokonkretno da proiznesam ama za mojte 24 godini ziveenje tamu veruvaj znam koga ti vikam deka e naj seirski grad vo Makedonija

normal_P7010021.jpg

Пар два збора?:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
btw koj e ovoj na slikava??? hahahahahah
Леле вампирке! баксуз 13ка не го знаеш? Најљепшата дебељуца у Скопје? Срам да ти е....па овој за малце ќе и напраеше концерт на Цеца у Охрид...само што Цеца нема поима дека дебељуцава постои...

TpH_Bo_OkO напиша:
Леле вампирке! баксуз 13ка не го знаеш? Најљепшата дебељуца у Скопје? Срам да ти е....па овој за малце ќе и напраеше концерт на Цеца у Охрид...само што Цеца нема поима дека дебељуцава постои...
lele sram mi e..ali ne go znaev :(

Не знам дали е ова за тука ама еве све какви неписмењаци имаат компјутери :pos:
loool8sa.jpg

Прочитајте одговор :)

Значи хрвативе се крај!
Прочитајте го постот на booyakasha.Вториот дел :)
mods9pc.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom