Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе ти одговорам , не е Блејдер , зошто Блејдер е човек кој се бори со мечови .
Агресив Инлајн Скејтер е правиот збор :)
04.jpg

Хак ова е на машински така ??

Sto dali e na masinski? : ))

Блејдер си..?

Da :)

оуу мен! ајј изнавози се и за мене и кога ке се вратиш да ни раскажеш се! :helou:
колку време ги возеш/е?
п.с. и пази малку, немој да ни се вратиш со испокршени колена!

Hahah denes i utre kje odmaram, + kje odime sabajle na nekoja plaza tuka na nekoe ezerce i vecerta na zurka i + da odmorime povredi i muskuli i za zadutre da isturime.
Otidovme Srbija i pocnavme da vozime od sabotata :))
Pa kje odam na lekar da si proveram rakata i kolenoto koga kje dojdam Skopje, moze da sum zaebal nesto zosto takva bolka osekjam.

Sto dali e na masinski? : ))

Da :)

Hahah denes i utre kje odmaram, + kje odime sabajle na nekoja plaza tuka na nekoe ezerce i vecerta na zurka i + da odmorime povredi i muskuli i za zadutre da isturime.
Otidovme Srbija i pocnavme da vozime od sabotata :))
Pa kje odam na lekar da si proveram rakata i kolenoto koga kje dojdam Skopje, moze da sum zaebal nesto zosto takva bolka osekjam.
Гелендарот бре дали е на машински :vozbud:

Гелендарот бре дали е на машински :vozbud:

Pa da ima gelendar na masinski ali nema da bide treto mesto za vozenje na noviot kontest ako na toa mislis :)
Inaku Inline Skater ili Blejder isto ti e. Te. pravilno sme Inline Skateri\0sli toa povekje se koristi za rekreativnite i za fitnes lugjeto) i Rollerbladeri (pretezno za aggressive) :)
Kje dojdes kaj mene kje go gledame Barely Dead, dokumentarec za rollerblading mn opasno video go imam original :)

Pa da ima gelendar na masinski ali nema da bide treto mesto za vozenje na noviot kontest ako na toa mislis :)
Inaku Inline Skater ili Blejder isto ti e. Te. pravilno sme Inline Skateri\0sli toa povekje se koristi za rekreativnite i za fitnes lugjeto) i Rollerbladeri (pretezno za aggressive) :)
Kje dojdes kaj mene kje go gledame Barely Dead, dokumentarec za rollerblading mn opasno video go imam original :)
Изгледа кај тебе не се гледа сликата ,имав ставено слика од тебе на гелендар , па прашувам дали е тој кај машински .
Инаку мора тој филм да се симне ,имаш даунлоад линк?:)

Изгледа кај тебе не се гледа сликата ,имав ставено слика од тебе на гелендар , па прашувам дали е тој кај машински .
Инаку мора тој филм да се симне ,имаш даунлоад линк?:)

Go ima na emule ali ne e poentata toj da ide na ripovi download i onaka sega e na rasprodazba se naogja original za 10 eura, vredi mnogu da se ima.

Да имам нешто слушнато за филмов али кога сме веќе кај inline филмовиве многу сакам да го гледам оној бугарскиот ланци и бабанци или razors icons само неможам да ги најдам...:(

А да и Xak сакав да те прашам да не знаеш кога ке искочи или дали воопшто ке искочи во продажба српскиов филм со Славиша Живкович и другиве зашто го гледав trailerot For girls who ride и сега сакам да го најдам и филмот.

лелее ја пак паднав! ама не од ролери, туку по скалите во зградата кај другарка ми!
и сега зглобот ми е отечен и ме болеше, ама денес возев и сега не ме боли!
ааа значи ова ролерите sollution за отечени зглобови!:vozbud:
бај д уеј ке има по што да се памети летово!

Конечно Скопје :) Само изгледа ќе треба да одам до болница за коленото изгледа направив белја :)

Да имам нешто слушнато за филмов али кога сме веќе кај inline филмовиве многу сакам да го гледам оној бугарскиот ланци и бабанци или razors icons само неможам да ги најдам...:(

А да и Xak сакав да те прашам да не знаеш кога ке искочи или дали воопшто ке искочи во продажба српскиов филм со Славиша Живкович и другиве зашто го гледав trailerot For girls who ride и сега сакам да го најдам и филмот.

Ланци и Бабанци го има на www.vertigo-skates.com и цената му 5 еура на двд. Ќе го порачам за мене во следната пратка што ќе ми биде од Вертиго. For girls who ride го имам дома ако сакаш дојди до кај мене ќе го гледаме, не знам дали ќе можам да ти го изрежам зошто не е мое двд-то и не знам дали ќе се согласи другарот за да се прават копии. Razors Icons го имам и можам да ти го изрежам само треба да го најдам кај ми е по дома :)

лелее ја пак паднав! ама не од ролери, туку по скалите во зградата кај другарка ми!
и сега зглобот ми е отечен и ме болеше, ама денес возев и сега не ме боли!
ааа значи ова ролерите sollution за отечени зглобови!:vozbud:
бај д уеј ке има по што да се памети летово!

Хахах браво бе :) Камо и мене да ми беше решение за проблеми со зглобови 3-4 години ми е партал лигаментот на десниот зглоб.
Инаку најдобра работа ако се повредите на зглоб и ако ви е потечен, прво лед за да спадне отокот и после кинеска маст и во завој да се фиксира и одмарање на истиот. Ако имате модрици или хематоми али немате отворена рана земете хепатромбин, најдобар лек за такви работи. Ако имате проблеми со мускулите ако најдете BenGay ако не RUB-A535.

Хахах браво бе :) Камо и мене да ми беше решение за проблеми со зглобови 3-4 години ми е партал лигаментот на десниот зглоб.
Инаку најдобра работа ако се повредите на зглоб и ако ви е потечен, прво лед за да спадне отокот и после кинеска маст и во завој да се фиксира и одмарање на истиот. Ако имате модрици или хематоми али немате отворена рана земете хепатромбин, најдобар лек за такви работи. Ако имате проблеми со мускулите ако најдете BenGay ако не RUB-A535.

и од кај ја да ја најдам таа кинеска маст? :icon_lol:
и ајде раскажи ни како си помина? мн. малку седеше, или така ми се чини?

и од кај ја да ја најдам таа кинеска маст? :icon_lol:
и ајде раскажи ни како си помина? мн. малку седеше, или така ми се чини?

Кинеска маст би требало да има во секоја аптека, ти го загрева местото со што ти носи повеќе крв на местото и крвта побрзо ти го лекува :)
Србија бевме на 9-10 дена. Уфффф супер беше, ќе закачам слики од скејт паркот во Суботица подоцна зошто ме мрзи сега :)
Во Суботица се убивме од возење, особено последниот ден, масакар го направивме скејтпаркот, буквално. Возевме после тоа и во Белград али бевме ептен скапани од Суботица + и времето малце заебаваше така да ништо посебно не падна во Белград али им направиле уште повеќе места за возење, и тоа додека бевме таму само во маалото кај што престојувавме им имаа направено уште едно 5-6 супер гелендари. Во глобала пресупер си поминавме. За следното патување ќе носиме и профи апарат а може и профи камера па ќе направиме некој едит и ќе направиме галерија од слики.
А да и за малце ќе заборавев, до сите:
MISC(Macedonian Inline Street Competition) 2008 ќе се одржи на 27 септември, ќе возачи од различни земји, повеќе информации подоцна :)

Кинеска маст би требало да има во секоја аптека, ти го загрева местото со што ти носи повеќе крв на местото и крвта побрзо ти го лекува :)
Србија бевме на 9-10 дена. Уфффф супер беше, ќе закачам слики од скејт паркот во Суботица подоцна зошто ме мрзи сега :)
Во Суботица се убивме од возење, особено последниот ден, масакар го направивме скејтпаркот, буквално. Возевме после тоа и во Белград али бевме ептен скапани од Суботица + и времето малце заебаваше така да ништо посебно не падна во Белград али им направиле уште повеќе места за возење, и тоа додека бевме таму само во маалото кај што престојувавме им имаа направено уште едно 5-6 супер гелендари. Во глобала пресупер си поминавме. За следното патување ќе носиме и профи апарат а може и профи камера па ќе направиме некој едит и ќе направиме галерија од слики.
А да и за малце ќе заборавев, до сите:
MISC(Macedonian Inline Street Competition) 2008 ќе се одржи на 27 септември, ќе возачи од различни земји, повеќе информации подоцна :)

1. и ја кога ке отидам у аптека ке треба да речам кинеска маст?:nesum: мислев дека има друго име, затоа и те прашав.
2. aa за следното патување и мене ке ме носите!:pos2: (се зезам).
3. а за ова не рачунај на мене!

1. и ја кога ке отидам у аптека ке треба да речам кинеска маст?:nesum: мислев дека има друго име, затоа и те прашав.
2. aa за следното патување и мене ке ме носите!:pos2: (се зезам).
3. а за ова не рачунај на мене!

1. Го знаат сите како кинеска маст :)
2. Готово си кажа, дил следното патување идеш со нас :)
3. Зошто? Не мора да возиш, ќе дојдеш да даваш морална поддршка :)

aбе ја ако отидам сигурно ке сакам да возам, а со моите стари ролери тешко..... тркалцата кога ке почно да ми тропаат... лелелелелеле :vozbud::vozbud::vozbud:
не ми е јасно зашто тоа се одржува у македонија, од толку јаки држави у балканот.
a за србија стварно се зезав, ја секако ке идам другата година у врање.

aбе ја ако отидам сигурно ке сакам да возам, а со моите стари ролери тешко..... тркалцата кога ке почно да ми тропаат... лелелелелеле :vozbud::vozbud::vozbud:
не ми е јасно зашто тоа се одржува у македонија, од толку јаки држави у балканот.
a за србија стварно се зезав, ја секако ке идам другата година у врање.

Па секоја држава си организира кога сака ако сака. Ова ние го организираме, те. јас со уште некои други луѓе и во склоп на организацијата Extreme sports. Секоја година имаме доста спонзори од странство, Vertigo ни е главен спонзор на секој натпревар одкако постои Vertigo. Сега средувам документи за барања за градење на места за возење и само да ги добиеме барањата и почнуваме со правење и ќе биде многу опасно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom