Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Супер ако отворат нов sk8park во Скопје без разлика каде е ама мислам дека пишуваше и на xmkd.com додека се градеше првиов sk8park кај Имес дека ке се залагаат и дека подобро би било да се изгради затворен скејт паркот со цел да можеме да возиме и во зима ама ништо од тоа не се оствари :S

Ааах тоа лажеа пред избори... Ветија полно работи, ветија 2-3 скејтпарка, еден кај кале, еден кај нова железничка и друг не знам каде... И тој кај Имес што го направија го утнаа скрос а секој ден идевме да ги провериме што како прават и им кажувавме али они се да да и пак по свое си тераа и го утнаа СКРОС! Единствено што вреди таму е жолата шипка и тоа ние што ја направивме. Мизерија се нашиве за такви работи... Направивме гриндбокс огромен што кошташе ептен многу и што сме го правеле самите цел месец и го ставивме на кеј и го исекоа под наредба на Трифун... Ај ок е ќе го споиме али да не поминеше во тој момент другар еден ќе беше на повеќе делови и ќе беше во отпад место кај еден друг другар во двор... Али ебеш го тоа е :)

вака сеа, иам ролери, ама стари се и цели се олабавени...сакам да земам нови, два пара, за женско и за машко... сакам да ми препорачате моделчиња и ако можете да ми кажете цени за истите. ги гледав тие од бугарија на страната шо ја кажа Хак, ама си неам појма како се односите на левот спрема мкд или еврото. и ако може да ми кажете разлика помеѓу фитнес и агресив ролери :) plz

вака сеа, иам ролери, ама стари се и цели се олабавени...сакам да земам нови, два пара, за женско и за машко... сакам да ми препорачате моделчиња и ако можете да ми кажете цени за истите. ги гледав тие од бугарија на страната шо ја кажа Хак, ама си неам појма како се односите на левот спрема мкд или еврото. и ако може да ми кажете разлика помеѓу фитнес и агресив ролери :) plz

Агресив ролерите се повеќе наменети за трикови како скокање, лизгање по шипка/ѕитче/итн, фитнес/рекреативните ролери се наменети за нормално возење, само возење и се побрзи од агресивот али се послаби на квалитет (ма да немаш гајле ако само возиш, освен што ќе треба да смениш тркала за кратко време ако земаш од тука зошто 99% се со лоши тркала) и гледај да земеш некои што им собира што поголемо тркало на шината, рејсинг ролери што се наменети за тркање и се како патика, без зглоб нагоре што продолжува како секоја нормална ролера.
1 еуро = 2 лева одприлика, имаш на тој сајтот од лева страна да ти смени во Еура валута ако те мрзи да пресметуваш :)
За било која ролера пред да земаш (дали од Бугарија дали од тука некаде) ако те интересира нешто прашај тука или прашај ме на пп ќе ти одговорам нема проблем и ќе те посоветувам ако сакаш за што чини што нечини кај тој модел и дали вреди да се земе :)
Сега ми текна да ви кажам дека тие што се Head ролерите (ги има во таа една продавница за точаци и опрема за точаци карши Фонтана во Парк) се многу лоши, било што да земете друго (нормално :) ) е подобро од нив, така да немојте да се излажете некогаш.

На www.vertigo-skates.com ако разгледуваше имаш од левата страна да избереш валута , и стисни таму евро .
Инаку како што кажа Хак , агресив се поспори ролери наменети за трикови , грендања и скокања.
Фитнес се наменети за нормално возење или пак брзо (спортско) .

Јас возам агресив , ама закржлавев годинава многу ретко ставам ролерки . Мрзата преовладува :)

не сум возел ролери никогаш
и?

инаку кога е време да се сменат тркалата и кои се најдобри да ги земам...
пош моите тркала се шалтани по песок дупки и разни гостиварски непредвидливи дешавки на асфалтот и ептен бучат ко пластични да се

и?

инаку кога е време да се сменат тркалата и кои се најдобри да ги земам...
пош моите тркала се шалтани по песок дупки и разни гостиварски непредвидливи дешавки на асфалтот и ептен бучат ко пластични да се

Ako imas fitness jas ti preporacuvam Powerslide i zavisi koj model od toa kolkavi trkala ti sobira na sinata. Ako imas aggressive samo Eulogy ili Heat.

Имав голема желба да научам да возам, но никогаш не научив.Претходното лето купив ролери, ам ни тогаш не научив и не ни пробувам пак:)

хелоуу ролеристи мои! јас прегеска си дојдов од одморче па да ве поздравам сега!:pipi:

аа ke заборавев! си купив стегачи за рака најк! многу се убави, црни, од охрид.
иначе последните два дена (во охрид) сум ги изнавозила ролерите! лелелеле какви улици брат! ц ц ц. убавини... посебно за ролери

Pa kazi kako si pomina na odmor? :)
Jas sum uste vo Srbija, samo si go ebav skros desnoto kolenoto mislam deka mi se izmestuva ali... Kje vidime pak na vozenje:)
Vo Subotica isturivme site so voznja, glavni bevme vo skate parkot :))
Se nadevam deka i vo Belgrad kje isturime samo da prestane da me boli kolenoto zosto denes edvaj vozev.

Една од животните желби ми е да возам ролери на автопут.
Да ти се мочам на стазата на кеј и родителите со деца што сакам да ги згазам со трактор и нудистите од баби и дедовци во раните(па и пооцните) утрински часови:uvo:

Jas sum uste vo Srbija, samo si go ebav skros desnoto kolenoto mislam deka mi se izmestuva ali... Kje vidime pak na vozenje:)
Se nadevam deka i vo Belgrad kje isturime samo da prestane da me boli kolenoto zosto denes edvaj vozev.

оуу мен! ајј изнавози се и за мене и кога ке се вратиш да ни раскажеш се! :helou:
колку време ги возеш/е?
п.с. и пази малку, немој да ни се вратиш со испокршени колена!

Блејдер си..?

Јас ќе ти одговорам , не е Блејдер , зошто Блејдер е човек кој се бори со мечови .
Агресив Инлајн Скејтер е правиот збор :)
04.jpg

Хак ова е на машински така ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom