Фан клуб: BMW

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
562186_446522018698947_1426544673_n.jpg

Нема потреба од коментар. Совршенство.
Е убаво е ептен... ама троши ептен.

Е убаво е ептен... ама троши ептен.

Немора да е бензинец со 3000 кубика :D
Дизел моториве на оваа Серија 3 (Ф30) се многу поекономични (со околу 5-6 литра градска) :)

Imam bmw 320 dizel karavan 2002god e 46.Imam problem cesto pati mise otvara zadnoto staklo stalno treba da izlezam da ja zatvoram.Ako nekoj znae neka mi pisuva.Unapred se zablagodaruvam pozdrav do site:cuc:
--- надополнето: 26 март 2013 во 19:15 ---
Ама БМВ биле многу гади во нарачките.
Дека вујко ми работи во фабрика за цевки во Швајцарија(цевки за моторни возила),вика БМВ се убедливо најгадни за нарачка.Ако порачале точно 157 цевки,а ти му дадеш 158 цевки по цена од 157,цела нарачка ти ја враќа.Исто и обратно,порачал 156,ти си му дал 157 ги враќаат :D :D
Brat germancite mnogu precizno rabotele i rabotat seuste taka.da nete cudi toa so narackite greski kaj niv nema [tolerancija nula] zatoa gi biva ZIH HAJL:vozbud:

Една работа ме заинтересира деновиве...
Оти бе нема таксисти со бмв? :icon_lol:
Што се не возат... али бмв не памтам дали сум видел таксиста.
Прашав еден, се збуни и он... вика „што знам зашо...трошат многу“

На поновите модели на БМВ и не е толку голема потрошувачката, но цената е доста висока.
Едно БМВ (серија 3) е дупло поскапо од Октавија, Лансер, или Рено Флуенс (што најчесто ги возат кај нас таксистиве).

Секој гледа поефтино да помине, и да има поголема заработка :)

sum videl dve e46ki niz centar, srebreno i crveno

Ја сеа почнав да заприметувам па да видам дали ке налетам на некој.

Едино што ми текнува зашо не возат бмв е зашо поскапа за одржавање или делови...мада и тоа не држи до толку вода... така да ова уште ме дума зашто не го возат..

Затоа што BMW е фазон, а Мерцедесите се пошироки внатре и елегантни. :) Зборам за 5ка vs. E-class.

Ја сеа почнав да заприметувам па да видам дали ке налетам на некој.

Едино што ми текнува зашо не возат бмв е зашо поскапа за одржавање или делови...мада и тоа не држи до толку вода... така да ова уште ме дума зашто не го возат..
bmw zakon e defekti nema samo navreme servis i orginal ulje za drugo hitler mislel na sve ako imate pari nese misli nema da pogresis jas vozam bmw 320 d e46 fejs lift ful oprema kako zmijae pozdrav zih hajl

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom