Michael
.
Е убаво е ептен... ама троши ептен.![]()
Нема потреба од коментар. Совршенство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е убаво е ептен... ама троши ептен.![]()
Нема потреба од коментар. Совршенство.
Е убаво е ептен... ама троши ептен.
Супер си е, али ова аутоматиков го убива филингот... мануелен си е мануеленБујрум BMW фанатици![]()
Brat germancite mnogu precizno rabotele i rabotat seuste taka.da nete cudi toa so narackite greski kaj niv nema [tolerancija nula] zatoa gi biva ZIH HAJLАма БМВ биле многу гади во нарачките.
Дека вујко ми работи во фабрика за цевки во Швајцарија(цевки за моторни возила),вика БМВ се убедливо најгадни за нарачка.Ако порачале точно 157 цевки,а ти му дадеш 158 цевки по цена од 157,цела нарачка ти ја враќа.Исто и обратно,порачал 156,ти си му дал 157 ги враќаат![]()
![]()
Една работа ме заинтересира деновиве...
Оти бе нема таксисти со бмв?
Што се не возат... али бмв не памтам дали сум видел таксиста.
Прашав еден, се збуни и он... вика „што знам зашо...трошат многу“
Оти бе нема таксисти со бмв?![]()
Затоа што BMW е фазон, а Мерцедесите се пошироки внатре и елегантни.Една работа ме заинтересира деновиве...
bmw zakon e defekti nema samo navreme servis i orginal ulje za drugo hitler mislel na sve ako imate pari nese misli nema da pogresis jas vozam bmw 320 d e46 fejs lift ful oprema kako zmijae pozdrav zih hajlЈа сеа почнав да заприметувам па да видам дали ке налетам на некој.
Едино што ми текнува зашо не возат бмв е зашо поскапа за одржавање или делови...мада и тоа не држи до толку вода... така да ова уште ме дума зашто не го возат..