Буковец
www.KETERING.com.mk
Супер се и двата текста, релативно вистинити, ама да не се од оној едно време во Вечер што пишуваше...му го заборавив името??? Не знам само прашав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буковец напиша:Супер се и двата текста, релативно вистинити, ама да не се од оној едно време во Вечер што пишуваше...му го заборавив името??? Не знам само прашав.
Буковец напиша:А бе сватив ја дека Стрелецот наводно ги пишувал...ама и во Вечер пишуваше еден охриѓанец колумни...Џими ли се викаше....затоа прашав. Не ме затепувај одма![]()
Буковец напиша:А бе немој ти мене пишчоли пушки...:kez:А ја нешо тука, лав хепинес:wub:
Ninja напиша:Во основа, охриѓани не се лоши луѓе и не ја расипуваат убавината на Охрид. Тие, веројатно, се само малку постудени за разлика од луѓето од останатите краеви на Македонија. Но, на крајот на краиштата, како и во секој град, и во Охрид има лоши и добри охриѓани (туристите тврдат дека почесто налетуваат на првите). Но, еден е македонскиот менталитет и, сакале ние да признаеме или не, тој е карактеристичен за сите македонски градови и граѓани.