Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Убо е шо ние охриѓаниве не сме скренати до сега од овие скопјаниве. Ти идат скопјанец и прашвит колку е собата, и му викаш 300 денари.
-А извинете има ли џакузи? Абе шо да ти пукнит џигерот. И после сакате охриѓани да биле пофини:vozbud:

Еве типичен охридски муабет. Веднаш се фаќате скопјани.

ej cao jas sum eden nov clen na kajgana,samo da ve pozdravam,me iznenadija temite koi gi obrabotuvate,mi se dopagaat...kaj ste be mangupi ohrid e nesto prazen bez vas?

kaj ste be skopski mangupi ohrid e nesto prazen bez vas?Nema koj da se preprava niz sankovite na plazite! :baeh: :baeh: :baeh:

kako da ti kazam

Free mind напиша:
Super grad ,no premnogu selski kafici i dikoteki
ne si pobaral na vistinskoto mesto peer...imat se za sekogo...

joki напиша:
ne si pobaral na vistinskoto mesto peer...imat se za sekogo...

tocno ne se selski na primer NEMO e sema najak kafic a ima i dobri diskoteki samo koga ke ni dojdat skopjankine so edno kilo pudra na plaza da te fati strav

Ohrigankaa напиша:
ej cao jas sum eden nov clen na kajgana,samo da ve pozdravam,me iznenadija temite koi gi obrabotuvate,mi se dopagaat...kaj ste be mangupi ohrid e nesto prazen bez vas?

kaj ste be skopski mangupi ohrid e nesto prazen bez vas?Nema koj da se preprava niz sankovite na plazite! :baeh: :baeh: :baeh:

ц.ц.ц.ц.ц.ц.ц Типичен охридски муабет еј......... јаки сте бе јаки.

Ало! Темава не е скопјаните какви идат во Охрид, туку за коментари за градот и народот.

шо да се коментират за градот и народот, најубај сме!

за народот - не сме најубај!:) ама градот да, најубав ни е..

MaRiNa`Oh напиша:
за народот - не сме најубај!:) ама градот да, најубав ни е..
Тотално се согласувам,народов малце ни е зафркнат ама се трпиТ и тој,ако подразмислиме малце цела Македонија е зафркната па зш и Охрид да не е:pos: :pos: :pos:

Aj ve molam kazhete mi nekoi hotelchinja vo gradot (ne nadvor) kade bi mozhela da se smestam na nekolku dena. Odamna ne sum bila i ne mi e bash poznato.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom