Евролига 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата fidanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Теодосиќ најголем труп

Да сум играч на Цска ќе го вратам секое евро годишна плата !
СРАМНО !
Место да се мотивираат да го збришат тимот кој лани во финалето им ја зема титулата враќајќи се од -20тина коша , они не можат кош да дадат :facepalm:

Во Лондон кошарка што луѓе се овие од Евролига..
Идна година во Стокхолм нека стават,слепци невидени !!!
Браво за Олимпијакос ,зверови !

Идна година во Стокхолм нека стават,слепци невидени !!!
Браво за Олимпијакос ,зверови !

хаха си испробуваат нешто..

ЦСКА незнам што екипа ќе е само за частење пари изгледа? Теодосич шо играч е тоа незнам..100 пати шутна за тројка и промаши, исто Крстич бетер е слободни 100 ги промаши.
Мицов од тројка пуца обрачот 3 пати го промаши..само Вимс вреди од екипава а овој Папалукас нека земе со количка нека игра веза нема уште ќе играл..во Пелистери не би го земале овој лудаков Месина го зема па и му дава минутажа.
Секоја чест за Олимпијакос и за Барцокас ги убија со тактика и со срце се гледа како се гине..

Kako izigra Antic svaka mu cast ej, u odbrana e Ebenje, strasno ...
Moze igra za grcki tim ali treba da im kazeme edno Fala zasto mnogu napredna tuka ko kosarkar, a e u godini, dosta korisno ke e ova za nas ko Reprezentacija, da ne zboram za iskustvoto koe go nasobra. Bravo, svaka cast, i kaj navivacite e eden od poomilenite, do sega go skandiraa negovoto ime.

Платата да си ја вратат овие од ЦСКА:tapp: . Две години по ред се подценети Олимпијакос од почеток на сезона и две години по ред стигнаа до финале. Секоја им чест. Перо нека продолжи вака и во Словенија и ќе биде жустро таму:)

Браво за Цска браво:facepalm:.ваква мизерија ретко се гледа,абе ние овде од форумов ќе дадевмо еден кош од игра,они цела четвртина кош немаа дадено:eek::tapp:.Џабе им е скапиот тим,џабе им се парете,кошарка се игра со памет а не со форсирање шут од центар,фати шутни,беше работава.И сеа не знам дали овја паднаа у форма,или овја грциве увек ја темпираат формава за у фајнал фор,мада не веруам.Антич цела година не може кош да даде сеа ѓи утепа:pos:.И што е најлошо од све цело време трубим дека можат грциве да изненадат,и на крај ја стаев 1.Значи некоаш знаем да бидем многу глуп:mad:.

Kako izigra Antic svaka mu cast ej, u odbrana e Ebenje, strasno ...
Moze igra za grcki tim ali treba da im kazeme edno Fala zasto mnogu napredna tuka ko kosarkar, a e u godini, dosta korisno ke e ova za nas ko Reprezentacija, da ne zboram za iskustvoto koe go nasobra. Bravo, svaka cast, i kaj navivacite e eden od poomilenite, do sega go skandiraa negovoto ime.

Ама и Шпанциве се доста попалени по него, коментарите шо ги поставив покажуваат. :) Тој секако и како појава им е интересен, а па камоли вака ко ќе се здиви. Еве други.. :D

Pero Antic needs to pay CSKA's bar tab tonight.

The Giorgi Shermadini/Pero Antic front court was like a wet dream for all of us

Pero Antic owns the game

Pero Antic is and will forever be, the Man-Bear-Pig of the Euroleague. :pos:

Pero Antic ha demostrado que aparte de acabar el solo con Cracha Preto, tanbien juega muy bien al basket. Le descubrí en el Eurobasket´11 cuando Macedonia dejó fuera a Lituania.

Pero Antic es el Felipe balcánico

La calva de Pero Antic nos alumbrará en el camino. - „Ќелaвата“ на Перо Антиќ ни го осветли патот. :pos:

Pedazo macedonio llamado Pero Antic es letal de tres

Declaro oficialmente a PERO ANTIC mi nuevo role model

и коментарот на Дим4е изгубен во морето. :pos:

Pero Antic vtora sezona po red vo finale

и секако идиоти како ова...

Makedonecot" Pero Antic e Grk I predavnik...samo za pari sto se pravi. Bez moral :tapp:

не ми стави фејв геј у газ се плеска :D

Колкав ќев ми падна што вака лесно ги исплескаа..едноставно нема екипа што повеќе ја мразам од ЦСКА..цела сезона неможам вкладилница да ги погодам како и да ги пишам и сега убо му дојде што беа понижени од истата екипа што ги смрзна лани во финалето..никогаш да не освојат титула дај боже..гниди руски па и оние мороните Крстич и Теодосич неможам да ги поднесам..Олимпиакос иако се грци сепак навивав за нив во овој двобој бидејќи играа со срце и душа за тимот..едноставно сите играчи до еден гинеа за да го поразат големиот противник кој е составен од лигајчари а не кошаркари..

Томич:cuc::cuc::cuc:,у џеб ги пикна центриве на Реал.

Прва и трета четвртина вкупно 20 коша,втора 28.Ужасно игра Реал,рамно на катастрофа.

Леле Олимпијакос пак ако биднат шампиони, овие другите нека се утепаат, џабе вложувањата, џабе им е се.

Барса нека идат нека се утепаат само Томич игра,до негде и Хуертас.Рејес ѓи демотивира еј(y).
--- надополнето: 10 мај 2013 во 22:51 ---
Сами се победија,Лорбек:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom