Искомплексирани?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Малите прстиња на нозеве никогаш не ми се налакирани од проста причина што на нив нема што да се лакира! Тоа ме нервира! Ете до толку сум искомплексирана по ѓаволите!
И фармерки сајз факинг зиро ми претставуваат пречка, не ја собира мојата убавина во нив ебате!

како ли јас да пораснам се до небо се до звезди високоо, или пак само 7см :(

uf porano imav ne eden tuku sto i eedn kompleks, golemi usi, golem nos, preslaba, predebela...ali pubertet toa e toa...A sega bas si mislam deka sum najubava, tesko deka nekoj mi konkurira...NARCIS!:kesa::tapp::vozbud:

хмм..
од каде да почнам? :)
прво, мојот стомак! не е голем:wink:, ама има вишок 3-4 килца(според мене)
и толку..
мислев дека ќе пишувам реферати, ама кога погледнав поубаво:), нема:)

Порано се нервирав за долгите нозе и висината(178 сум,несакав штикли да носам),ама сега сфатив дека нема потреба за нервози :)

Комплекс ми е изгледот на моите нозе. Еднаш ми се ок, друг пат не ми се допаѓаат, веднаш земам да вежбам и сл.
Длабоко во себе знам дека претерувам, ама тоа е посилно од мене.
Постојано се огледувам. Дефинитивно сум далеку од нарцис, барем во однесувањето ама важно ми е како изгледам и колку често имам промени во изгледот.

хммм... иам комплекс само за нозите... ама не си го носам по надвор... само по дома :) чисто да има шо да мрмкам пред огледало, и изговор да не облечувам ногу често миниќ хихи

Хмм...Кога ке размислам потемелно, искомплексиран сум за фризурата. Си ја мразам едноставно. Каква и да е, колку и да ја мењам. Искомплексиран сум за висината, и за тоа што сум слаб... Сепак не е некој голем степен на тоа да паѓам во депресии, али мислам дека тие ми се најголемите ствари за кои размислувам за мојот изглед.

Порано си набивав непотребни комплекси за должината на нозете(имам големи нозе) и за тоа што сум слаба .. али ми помина тоа.

Сеа си набивам комплекси од типот .. ~недорасната сум за своите години~ само поради тоа што некој добил погрешен впечаток за мене ... али ае ќе се најде некој што ќе ми каже дека не е така(ваљда) па ќе ме извлече од моменталните депресии *омг*:nesvest:

Имам комплекс дека носот не ми е убав :(

единствено убо на мене што ми се свиѓат е косава само :)

Значи
Мислам дека имам вишок килограми(и имам, џабе ме убедуваат дека немам), а сигурна сум дека имам 5 кг повеќе отколку што треба.
Исто многу мразам што имам широки бутови, ма колку и да ослабам, тие се исти :lut:
и тоа се моите најбитни комплекси засега, другите можат да се средат :)

Ги имам многу:ме нервираат носот, забите,очите, слаба сум и ниска сум :kesa::nesvest:

Ги имам многу:ме нервираат носот, забите,очите, слаба сум и ниска сум :kesa::nesvest:

Па шо тогаш таков ник?:pos:

Иначе и јас имам некои комплекси околу килажата. Да намалам некои 7-8 килограми ќе бидам супер.
Ама па тогаш нарцис ќе станам.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom