Искомплексирани?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Oва комплексиве за дугачки нозе ви се само за да се пофалите дека ги имате? Булшит. Ја одувек сум се радувала што нозете ми се долги колку што е некој вкупно висок, а комплекс ми било едино што не можам да се штиклосам одвреме навреме (што секако е во мојата женска природа) за да не изгледам како бандера.

Сакам да не сум олку слаба, ми фалат 5-6 кг. Иначе немам некои поголеми комплекси, научив да се прифатам таква каква што сум.

Хммм што знам...
Косава де ми е добра,де не ми е,ама научив да ја сакам таква каква што е.Моја е сепак.:)
Некогаш знам да се избацам со ненормални подочњаци [толку ме нервираат :nesvest:] ко да не сум спиела 3 недели и како да сум се утепала од копање на нива,ама и тоа се средува.Лесно е барем кај мене,женско сум.:)
И да,за некое време ќе велам дека имам проблем со тежината,затоа што како што ми тргна распустот само јадам и ќе ме тркалаат изгледа за некое време.:icon_lol:

Епа ја барав темата и ја најдов. Јас сум искомплексиран затоа што немам моторче.

Кога ќе се видам во огледало најмногу ме нервираат забите(насмевката) и некој други ситници ама најмногу забите:nesum:

Сега се напрајв и ко мече и ме нервират то.Морам да го намалам стомачево:nesum:

мноогу сум слаба јбг..:nesum:

Јас имам комплекс што неам пари ,све останато е лесно решлив проблем
Пластични операции,дечко,женска,дете,мотор глисер,три пениса,две вагини,фаца ко гуштер you name it
Ти викаш сакам и се појавуват цела армија на луѓе кои ќе ти ги исполнат желбите за извесна сума на пари ,поентата е да имаш пари

Абе го прашав тате зошто нејќе да ми купи моторче, а тој ми одговори дека се што има брадавици, може да се молзе.

Недостатоци имам еден куп не не можам да ги наречам комплекси.Ниска сум,слаба сум,имам големо чело и мали стапала ама не ми претставуваат проблем тие работи и примам шали па и јас се шалам на своја сметка.

комплекс ми се наочарите шо ги носам уште од трето одд...:nesum:
а за тоа шо сум ниска,со широки колкови,со некој килограм повеќе...гајле ми е:helou:

Комплекс имам само од тоа што имам големи нозе:nesum:,другото не ми смета толку...

Немам такви комплекси.Задоволна сум од мојо изглед

па немора само од изглед да имаш комплекс :)

ја си патам од комплекс на мојата "убава" фаца (поточно носето и забите),и тоа дека сум многу попаметен за мое добро :S .... полесно е да си глуп

Нозете и градите.
Ептен ми се сакати, треа малце фитнес ово оно. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom