Искомплексирани?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Нема пречка...Има само погрешно насочен поглед:)
Се сакам целосно, не ми пречи ништо.
Повеќе внатрешно си пречам.

Си ја мразам косава, виткана ми е:( и нон-стоп сум со пеглата в раце.И подочниците си ги мразам, али пудра постои..:)

Мене ме нервира само тоа што секогаш треба по миење на коса мора да си ја пеглам,ме нервира што мора да си ја фарбам секој месец косата и не можам да си најдам соодветна боја на мојот бел тен и секогаш мора да ја менам бојата на фарбата па да видам која ке ми нај одговара инаку другото на пр телото:слаба сум не ми треба некое кило повеке баш сум си таман,лицето:чисто ми е па така не мора да ставам некои помади или пудри и такви глупости,добро пудра ставам ама многу ретко

Ме нервира огледалото :)
Пречка за мојата убавина е целото тело. . Нема дел од телото што си го сакам .. Покрај можеби очите , ама можеби.. :/

Ништо зошто јас сум совршенство :baeh:
шала на страна да скратам некое килце :)

Ме нервира еден заб, ама само јас си го приметувам :), ме нервираат подочњаците, ама за тоа постои пудра и коректор, ме нервираат стриите, ама не се многу воочливи, и то...
Уствари се` што ме нервира не е нешто многу видливо и не е нешто што би ми било пречка за мојата убавина :icon_lol:

Ами, ме нервира устата, сакам да имам поголема.
Исто и подоњаците, и да ослабам уште две три кила.
И косата, сакам да имам права, а виткана ми е.

Хм... Па само вишкот килограми :) Највеќе стомакот, спојлерите и бутовите :) Да ослабам се' ќе ми биде ок :)

Па треба да смалим некое килце...:toe:

Тема за комплекси, а?:icon_lol:

Пречка во мојата убавина нема, пошо сум лепотица нели, ама има 2-3 нешта што ми лазат по нерви.

Пример, г`зов треба да го смалам, Џеј Ло може вода да ми носи, ама па шо бе, и таква ме сакаат, не е ко да ме избегаваат на улица, плус ми пејат: I like big butts and I can not lie :music4:

Друго, цицка да набацев малце не ќе беше лошо, ама тоа не планирам да го мењам, нели имало мажи мали цицки шо сакале :icon_roll

И косава ич не ми расте, а ми цвета ко луда, ме курчи ептен.

Значи има пречки, али тоа ептен ако навлагаш. :icon_lol: Иначе од глобалната слика сум задоволна, нормално.

ti znaci vonlavno grdicka si a?

Морав да вратам, баш си е ок момичето, така да оди види кј нејзе на профил во албум па ке се увериш...
П.С. убав ти е носот... :back:

Тема за комплекси, а?:icon_lol:

Пречка во мојата убавина нема, пошо сум лепотица нели, ама има 2-3 нешта што ми лазат по нерви.

Пример, г`зов треба да го смалам, Џеј Ло може вода да ми носи, ама па шо бе, и таква ме сакаат, не е ко да ме избегаваат на улица, плус ми пејат: I like big butts and I can not lie :music4:

Друго, цицка да набацев малце не ќе беше лошо, ама тоа не планирам да го мењам, нели имало мажи мали цицки шо сакале :icon_roll

И косава ич не ми расте, а ми цвета ко луда, ме курчи ептен.

Значи има пречки, али тоа ептен ако навлагаш. :icon_lol: Иначе од глобалната слика сум задоволна, нормално.

Да не го препишвам ова истово само на охридски акцент...:helou:

Што и да ме нервира го прифаќам и гледам да не се замарам

Зашто е волку филозофски насловот, се збунив кога го видов :pos: Ко да убавината се движи и и се појавуваат пречки на патот. :icon_lol:

Мене на мојата убавина пречка да биде наполно убава и е косата што брзо ми се мрси. И титињата што ми се мали. :/ Имам и други недостатоци, ама тие не си ги сметам за пречки на мојата величенствена убавина. :)

хехехех.... ако морам да одберам.... носот се разбира...
пошо во фамилијата наследно имаме грди носој
друго.... хмм да подизвишам малце... толку :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom