Филм со најмногу пцости

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мене ич не ми текнува кој би можел да бидит. Да не имате некој да кажите шо мислите дека е барем во Топ 5 на ваквата листа?

Scarface definitivno. Vo filmot 218 pati e kazam zborot FUCK!

ne pram muabet sa Fak samo, opsto za pcosti
i vasi mislenja baram, bez konsultacija od web ili sl

zemi bilo koj film na tarantino i broj. ustata ke te zabole od broenje. Site negovi filmovi se polni so sekakvi pcosti.

a dali znaete koj e animiran film so najmnogu pcosti, aj od tripati da pogodite, pa ke se vratime na igran film

Според сите филмови што досега ги имам гледано,најмногу пцости имало во "The Boondock saints".

zemi go Pulp Fiction i ako ima nekoj aparat koj vadi pcovki od film i ke ostane samo zborot mother 5000 pati :)

sch00lGirL напиша:
Според сите филмови што досега ги имам гледано,најмногу пцости имало во "The Boondock saints".

знаев дека тој ке го кажеш :))) и мене ми текна на него :)

Абе каков и да е мора да биде Српски или Македонски .. Зашто незнаат ништо друго освен да пцујат ебате

Според мене многу пцуење и вулгарни зборови има у филмот Ране.И тоа квалитетни мрсни пцовки не како у тоа америчките филмови само ФУЦК или фак оф, туку цела реплика корнат од пцуење.Иначе и во други српски филмови има доста квалитетно пцуење, а од македонските филмови во Тетовирање пцујат растураат

Hmmmm... So znam... Mozebi "The Hillz" ili "How High".

Acid House дефинитивно најбизарен,највулгарен,најбезобразен филм за мене.

sch00lGirL напиша:

Kako ti tekna ej, zakon film!

aj be, pogodivte koj e animiran fim so najmnogu pcosti?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom