Ваши предлози за претседател и подпретседател на ФФМ

• Креатор на темата Креатор на темата kengur34
  • Време на започнување Време на започнување
миленко неделковски

Кој сака нека е, исто е. Секој, значи СЕКОЈ еден кој ќе застани на чело на ФФМ сметам дека застанал исклучиво заради личен профит. Јак фудбал има со јаки клубови, а то не зависи многу од ФФМ.
Врвен фудбал = милиони во евра. Таков луксуз немаме, па зато најубо е да си гледаме кошарка и ракомет.

А во контектст на темава, очекувам раководство од рамковниот коалиционен партнер, па да видиме.

Хари нема никаква врска со ВМРО..поранешен активист на СДСМ е
ко дојде на влас Груевски се обиде да го смени Хари ама од УЕФА му рекоја да не се меша политика

чоек кога не знајш како одат работите зошто пишуваш???..Харалампие е само пиун другите кажваат..имам блиска роднина што е меѓу делегатите и ти тврдам дека вмро се кажува што и како

И ја сум за Панчев, нека му се даде шанса еден мандат па да видиме за што е способен. Ако има кладилници нека го отстрани МФЛ1 од билтен и крај на конспирациите!

Инаку време е Телеком, Тмобиле, ЕВН, Мепсо, Окта, Макпетрол, Алкалоид, Пивара Скопје, Пивара Прилеп и останатите големи фирми да вложат во Македонскиот фудбал! Од наши пари живеат, дел од заработката можат да инвестираат во екипите!

Панчев не можеше да се снајде на претседателската позиција во Вардар, а мислам и Македонија ЃП, ќе се снајдел како претседател на ФФМ :D Не смее на таков идиот да му се даде таква битна позиција.

Панчев не можеше да се снајде на претседателската позиција во Вардар, а мислам и Македонија ЃП, ќе се снајдел како претседател на ФФМ :D Не смее на таков идиот да му се даде таква битна позиција.
Ја би прашал има ли поголем идиот од тебе?! Негде за вакво потсмевање со најголема фудбалска легенда би те обесиле за тестиси, ама биди среќен што си во Македонија!

Според мене идеална двојка која успешно би ја водела ФФМ за Претседател Саша Ќириќ а Потрпреседател Артим Шаќири.

Ја би прашал има ли поголем идиот од тебе?! Негде за вакво потсмевање со најголема фудбалска легенда би те обесиле за тестиси, ама биди среќен што си во Македонија!
Тоа е, мора некој да биде и идиот... И фала богу што не живеам во Северна Кореја, каде што Панчев фала богу не е претседател... така да можам да кажам што сакам, да чукнам во дрво, не ме бесат за тестиси. Фудбалска легeнда до 1991... после 1991 преварант прва класа. Како може да биде легенда кога за нашата репрезентација има дадено цели... уствари не во множина, цел еден гол... Црвен картон при водство против тогашниот европски првак. Верувај, јас многу го почитував Панчев, ама сите постигнувања после 1991-92, до крајот на неговата кариера во 1996 (на 30 години) и по неговата кариера се смешни. Беше претседател на Вардар, не направи ништо посебно, човекот нема грам мозок, патетичен, самобендисан, фалбаџија, да не набројувам уште... нема квалитети за претседател на ФФМ.

Јас сум за Дарко Панчев.

Никаков Омер Куропушич не ни треба. :cautious:

Каков Панчев бе, тоа што бил добар фудбалер не значи дека ќе направи нешто повеќе на претседателска функција. Во Вардар беше трагедија како спортски директор...
А и вие мислите дека некој правилен избор ќе има?:D
Се знае бе, овој си оди колку да се замачкаат очи, ќе дојде некој што е негов близок човек. Ќе стават некој анонимус кој ќе биде само марионета на добро познати фаци во фудбалските кулоари.
И јас немам некој кандидат, ниту пак имам надежи дека ќе напредуваме. Исти курац сите што се наводни кандидати се исто срање како гробаров.

Инаку, се збори дека поранешниот директор на Зоолошката и Лотарија на Македонија имал големи шанси да биде претседател на ФФМ.

претседател - Бошко Трпевски
подпретседател - Игор Трпевски
Е дури тогаш мислам дека светов ќе ни се плаши:D

Александар Васоски

Би идел на карта некој што сега се пензионирал брзо и што уште нема никакво искуство на некоја функција во клуб зошто тие со искуств се научени да пљачкаат

во право е тој што постира Панчев иако е легенда но тоа не значи по автоматски да биде предсетадел на ФФМ ионака не може да се снајде на функција значи штом нема завршено средно образование тогаш освен фудбал и друго ништо не бива;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom