Уф никако не сум за Панчев.Соработува со власта и тука ќе има тежок криминал ако дојде за претседател.Морам да признаам порано дека и мене ми беше човек број еден за претседател на ФФМ,ама сега тотално го имам сменето мислењето.Не велам дека типот не го бива,ама Грујо му даде да биде број 1 со кладилници(за возврат тогаш Панчев се откажа од идејата за прв човек на ФФМ)Но денес мислам дека работите се сменети.Денес Панчев е повеќе од јасно дека соработува со власта и неговото поставување за прв човек на ФФМ ќе биде само замачкување очи и уште многу многу пропуштени генерации,европски и светски првенства.
А и да завршам.Според мене Артим Шаќири,па зашто да не и братот или пак самиот Пандев.
Дефинитивно Г.Пандев е материјално обезбеден,а со отварање и на фудбалската академија пандеви,целосно финансира од него покажа дека навистина сака да вложи во Македонскиот фудбал и во пронаоѓање на нови надежи.Повеќе од јасно е дека нема да краде и да ја користи функцијата за лични интереси,како што сметам дека би било случај со Панчев и сличните останати.
А и да завршам.Според мене Артим Шаќири,па зашто да не и братот или пак самиот Пандев.
Дефинитивно Г.Пандев е материјално обезбеден,а со отварање и на фудбалската академија пандеви,целосно финансира од него покажа дека навистина сака да вложи во Македонскиот фудбал и во пронаоѓање на нови надежи.Повеќе од јасно е дека нема да краде и да ја користи функцијата за лични интереси,како што сметам дека би било случај со Панчев и сличните останати.