Моментална физичка состојба (слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Misery
  • Време на започнување Време на започнување
Оти ти мавнал оној енгри фејс? :icon_lol:
Ме нападна тој период кога и тебе те нападна. Организирано напаѓаше на сите страни, така лечи фрустрации.
Автоматски споено мислење:

Фала ти, Аце! На кратко, минатата година ова време бев 117 кила, а висок сум 171/2. Значи, не беше баш лесно. Го сменив доручекот и до лето симнав 10 кила. Очигледно, не беше доволно. Се вратив од Варшава, се чувствував убаво и ми дојде само да го искористам чувството и да направам порадикални промени. За два дена од одлуката, се договорив со тренер и влегов во теретана. Сменив исхрана, се водам по план на исхрана. Немав нешто проблеми со прекинување на лошите навики, природно се осеќав. Немав проблем со cravings. До скоро одев 5 пати неделно во теретана, 3 тежински и 2 кардио. Сега исфрлив еден ден кардио. Моментално сум на 74 кила и го завршив процесот на слабеење, сега маса и обликување. :) Во овие 7-8 месеци имам пропуштено само 3 тренинзи. Искрено, сѐ ми промени. Расположение, фокус, енергија. Се будам како дете расположен. Не очекував дека толку ќе уживам одејќи во теретана.
Ај сега признај колку од твоите познаници блиски те прашаа дали си добар, да не си болен нешто и слични глупи прашања :)Бидејќи нашите кога си 117кг никој не те прашува дали е се во ред, ама ако те видат дека симињаш килажа одма добиваш милион прашања.

Ме нападна тој период кога и тебе те нападна. Организирано напаѓаше на сите страни, така лечи фрустрации.

Ај сега признај колку од твоите познаници блиски те прашаа дали си добар, да не си болен нешто и слични глупи прашања :)Бидејќи нашите кога си 117кг никој не те прашува дали е се во ред, ама ако те видат дека симињаш килажа одма добиваш милион прашања.

Хах, да. Не толку блиски, ама имаше што ме прашаа дали по свој избор е слабеење или ради болест. :ROFLMAO:

Хах, да. Не толку блиски, ама имаше што ме прашаа дали по свој избор е слабеење или ради болест. :ROFLMAO:
Како и да е честитки за твојот огромен успех. Си го направил својот живот пофункционален.

Сега кога веќе си почнал со маса само верувај во процесот и немој да паѓаш психички вагата кога ќе отиде некое кило горе. Тоа е се дел од градењето на силно тело. Ова го пишувам бидејќи психички луѓето тешко го прифаќаат качувањето килажа свесно.
Поздрав и те чекаме на лето со +3-4 кг мускули!

Јас имам паѓано баш поради вагата и сум знаела да се откажам и да терам пак по старо. Голема благодарност до @Avramovski777 затоа што секогаш успева да ме крене. :) Човекот ми е и ментор и психолог и сѐ! Следете го на инста, дава корисни совети, охрабрува, инспирира и секогаш е тука да помогне.

Јас имам паѓано баш поради вагата и сум знаела да се откажам и да терам пак по старо. Голема благодарност до @Avramovski777 затоа што секогаш успева да ме крене. :) Човекот ми е и ментор и психолог и сѐ! Следете го на инста, дава корисни совети, охрабрува, инспирира и секогаш е тука да помогне.
Ти си кралица која ќе влезе ова лето во најјака форма и не само што ќе влезеш туку и ќе ја држиш до крај на живот.Тоа е целта нели? Викингот ќе благословува :icon_lol:

За слика срам ми е уште. Може и да ме препознае некој. Денес прво мерење:

9739A2AA-7344-40EA-9E0E-34D365EFF3D3.jpegЈа сум задоволна
Поготово и од изгледот

Темата е моментална физичка состојба. Она ставила слика колку и е дебел бутот. Добра си.
Па е моментална физичка СОСТОЈБА само на хартија.
Пишав дека не ми пријатно сеуште да споделувам слики.
И вака се гледа прогрес.
И?

Па е моментална физичка СОСТОЈБА само на хартија.
Пишав дека не ми пријатно сеуште да споделувам слики.
И вака се гледа прогрес.
И?
Па не замарај тогаш за внимание. И ја не сакам да бидам виден затоа не споделувам. Ама разбравме дека немаш живот надвор од формуот па сакаш тука се да се врти околу тебе. А секако си маж де. Пцуеш ко камионџија.

Па не замарај тогаш за внимание. И ја не сакам да бидам виден затоа не споделувам. Ама разбравме дека немаш живот надвор од формуот па сакаш тука се да се врти околу тебе. А секако си маж де. Пцуеш ко камионџија.
Ауу
Друже. Вие си имате некој проблем. Жими сѐ.
Прво, иам живот, а моето слободно време го трошам како сакам. Внимание од анонимуси не ми треба. Темата е за споделување резултати. Не знам кај се најде повикан да доеш и да ми кажуваш шо да праам.
Тоа шо пцујам си е исто моја работа. Можам да бидам и најдама, и најсмирена, и камионџија, и брат и жена и сѐ. Ја знам со кој, како и кога треба. Тоа шо сум женско не значи дека сум пинки принцес девојка и само трепкам. Секому по заслуга.

Немој мени о мени плс

а ја ако стаам слика ќе се затнете :*

и брат и жена и сѐ
имам жену волим је као брата.

Сума сумарум сакам са ти кажам дека си ја утнала темата, овде ставаат слики од МОМЕНТАЛНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА или преведено на наш јазик - како изгледаш во моментот. По твојата логика секој може да си напише некои бројки на лист, и да публикуваме тука.

Овој па Мицкоски лајк стајл мисли ке ебне нешто :facepalm:

За слика срам ми е уште. Може и да ме препознае некој. Денес прво мерење:

Прегледај го приврзокот 450785Ја сум задоволна
Поготово и од изгледот
Коска и кожа си според прикажаната висина и тежина. Ама сигурно држиш добра цицка и гз.

имам жену волим је као брата.

Сума сумарум сакам са ти кажам дека си ја утнала темата, овде ставаат слики од МОМЕНТАЛНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА или преведено на наш јазик - како изгледаш во моментот. По твојата логика секој може да си напише некои бројки на лист, и да публикуваме тука.

Овој па Мицкоски лајк стајл мисли ке ебне нешто :facepalm:
Па боље да ебнеш нешто него само на слики да дркаш ебати тоа теглата :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom